folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Fatih Altaylı Nın Çıplak Kadın Figürlü Kol Düğmeleri

Fatih Altaylı Nın Çıplak Kadın Figürlü Kol Düğmeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Muhakkak izleyen olmuştur, izlememiş olanlar için videoyu veriyorum, ben bayaa güldüm, adam Fatih Altaylıya playboy diyor birde :))

http://www.videonuz.com/haber-16557-fatih-altayli-nin-ciplak-kadin-figurlu-kol-dugmeleri.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Adam gözLük mü takıyor yoksa teLeskop mu okadar uzakLıktan kadının göüsLerini gördüm dio:D

Karım hediye etti dediği yerde kırıLdım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    göğüslerini gördümü bi yana bırak cinsel organı dahi görünüyor diyo, Altaylı hayır göremezsiniz çünkü yok deyince adam dört gözüm dio ve sonra yarılıyorum :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    dörtgözde hüseyin üzmez gibi sapık. ne yaptıklarını bilmiyorlar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    avukatın gözünden hiç bişey kaçmamış maşallah azıda mükemmel laf yapıyo fatih altaylı denen pkk yandaşına iyi laf sokmuş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hoobastank bunu yazdı:
    -----------------------------
    avukatın gözünden hiç bişey kaçmamış maşallah azıda mükemmel laf yapıyo fatih altaylı denen pkk yandaşına iyi laf sokmuş :)

insanları kirletmek çok kolaydır... neye dayanarak bunu söylüyorsun ??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:

hoobastank bunu yazdı:

insanları kirletmek çok kolaydır... neye dayanarak bunu söylüyorsun ??

sırtımı sandalyeye dayayarak maus ile google dan birzamanlarki o görüntüleri bulmaya çalışıyorum ama bulduklarım bunlar sakın bana biriniz o gazeteci apo ile bile görüşür demesin 

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=205061&Categoryid=11

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=187504

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

hoobastank bunu yazdı:

Tam böyLe bi insana nasıL bu yakıştırmayı yapar dedim ve gözüme imzası takıLdı ak partiLiymiş arkadaş hem o Hüsam üzmez Lafı geçti ya Fatih aLtayLı eLeştirdi eLemanı ondandır :)

xpertvision takıLma hoca boşver normaLdir aLış bu tipLere :)

Edit: Adamın işi o tabiki röportaj yapacak para kazanıyor sonuçta adamın ekmeğini senmi veriyorsun? Bir zamanLar yobaz kesim Doğu Perinçek içinde aynı iddiaLarda buLunmuştu..Bak gitti apoyLa röportaj yaptı kesin pkk yanLısı apocu bu diye..Şimdi yine aynı muabbet :)

2. Edit: Dedim,diyorum,diyeceğim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

hoobastank bunu yazdı:

Tam böyLe bi insana nasıL bu yakıştırmayı yapar dedim ve gözüme imzası takıLdı ak partiLiymiş arkadaş hem o Hüsam üzmez Lafı geçti ya Fatih aLtayLı eLeştirdi eLemanı ondandır :)

ben yakıştırma yapmıyorum güzel kardeşim google denen çok güzel bir arama motoru yapmışlar çok da işe yarıyo biliyomusun ayrıca video su da vardı selam size lider başkan bilmem ne o evrim teorisine kanıt maymunumsu apo da pis pis sırıtıyodu tekrar diyorum eger bana olabilir apo ile de habercilik için görüşmüştür derseniz sizin kadar namert yok derim bende ayrıca hüseyin üzmezi seven sayan sallayan birisi degilim onun amına koyim ama mahkeme sonuçlanmadan ben bu adama sapık tecavüzcü bilmem ne demem zaten hukuk nezlinde suçu cinsel istismar yani tecavüze yeltenme ama bunu kız ve hüseyin üzmez den başka gören yok kızın raporunda zihinsle ve bedensel gelişimini etkileyecek bir şiddete maruz kalmamıştır diye yazıyosa olayı biraz daha derinlemesine incelemek ve yüce mahkemenin sonucunu bekleyip ondan sonra ifaz etmek gerekir  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    fatih altaylı habercilik adına konu hüseyin üzmez olunca çok akıllıca bir yavşaklık yapmıştır ama malesef sivrilttigi kazık kendi götüne batmak suretiyle bombok ettigi durumu biraz olsun toparlamış ve karşı ataga geçimiştir kendisini kutluyorum  :))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

Edit: Adamın işi o tabiki röportaj yapacak para kazanıyor sonuçta adamın ekmeğini senmi veriyorsun? Bir zamanLar yobaz kesim Doğu Perinçek içinde aynı iddiaLarda buLunmuştu..Bak gitti apoyLa röportaj yaptı kesin pkk yanLısı apocu bu diye..Şimdi yine aynı muabbet :)

2. Edit: Dedim,diyorum,diyeceğim.

vay amına koyim bir gazeteci çıkıp aponun inine kadar gidiyor reportaj yapıyor bakın dikkatinizi çekiyorum reportaz tarihi yanılmıyosam 1995 1997 arasında yani pkk illeti ile çatışmaların en yogun geçtigi zamanlar onlarca katliyam onlarca şehit veriliyor. nitekim bu maymun bozması herif bahane edilerek 2 yıl önce gittigim diyarbakır ın güzelim sokakları darmadagın ediliyor. fatih altaylı denen akbaba da sadece gazetecilik uğruna apo ile görüşüyor diye savunuluyor. recep abinin dedigi gibi helal ossung!?  

Toplam Hit: 3575 Toplam Mesaj: 18