Fatih Altaylı Nın Çıplak Kadın Figürlü Kol Düğmeleri
-
Cumhuriyet Gazetesi 27 Temmuz 2008
Örgütün, PKK ve DHKP/C ile bağlantısı olduğu ileri sürüldü
‘Ergenekon birçok terör örgütünü yönlendirdi’
İstanbul Haber Servisi - Ergenekon örgütünün, PKK’den DHKP/C’ye kadar birçok terör örgütünü kullandığı ileri sürüldü. Örgütün 21. yüzyıl yapılanma planında terör dünyasına yön vermeyi amaçladığı belirtilen iddianamede, Doğu Perinçek’in PKK’nin taleplerini devlete ilettiği de iddia edildi.
Ankara Kuvayı Milliye Derneği’ne ait dizüstü bilgisayarın hard-diskinde yapılan incelemede, “Büyük Hukukçular Birliği maiL.doc” isimli bir MSword dosyasının tespit edildiği ifade edildi. Belgede, TBMM’nin “düşük” sayıldığı, TBMM’nin seçtiği cumhurbaşkanının “tanınmayacağı”nın ifade edildiği, Barzani, Fatih Altaylı, Cengiz Çandar ve Hadi Uluengin’in bölücübaşı Abdullah Öcalan ve terör örgütü mensupları ile birlikte PKK/Kongra Gel terör örgütünün sözde kırsal alanında çektirmiş oldukları fotoğrafların bulunduğu kaydedildi. Belgede, Öcalan’ın örgütün kamplarına gelen şahıslarla birlikte çektirmiş olduğu başka fotoğrafların da bulunduğunun tespit edildiği ifade edildi.
-
Şimdi anLadığıma göre Bir gazeteci işini yapıp röportaj yaptığı daha doğrusu yapmadığı ama yapmak istediği için(apoyLa) pkk yandaşımı iLan ediLiyor?
Ozaman senin Başbakanında TaLiban aq Kim kimin yanında durursa kimin yanına gitmek isterse,yanında oLduğu kişi neyse onuda o(!) iLan edeLim oLdumu?
Bkz:

Ayrıca o değersiz imzana o değerLi nickimi entegre ettiğin için fışkırtıyorum sana sevgiLerimi..RekLamın iyisi kötüsü oLmazmış .
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi anLadığıma göre Bir gazeteci işini yapıp röportaj yaptığı daha doğrusu yapmadığı ama yapmak istediği için(apoyLa) pkk yandaşımı iLan ediLiyor?
Ozaman senin Başbakanında TaLiban aq Kim kimin yanında durursa kimin yanına gitmek isterse,yanında oLduğu kişi neyse onuda o(!) iLan edeLim oLdumu?
Bkz:

Ayrıca o değersiz imzana o değerLi nickimi entegre ettiğin için fışkırtıyorum sana sevgiLerimi..RekLamın iyisi kötüsü oLmazmış .
-----------------------------:)))))))))) up up
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi anLadığıma göre Bir gazeteci işini yapıp röportaj yaptığı daha doğrusu yapmadığı ama yapmak istediği için(apoyLa) pkk yandaşımı iLan ediLiyor?
Bkz:

Ters psikoLoji iLe gerçek bi yobaz oLduğunu anLadıktan sonra devam edebiLiriz :)) ve şöyLe devam etmek istiyorum Her ne oLursa oLsun Taayip yobazdır Fatih vatanseverdir :) buarada bişeyLeri feda etmek Lazımdı hiç yapmak istemediğim bişeydi ama bunu kuLLanmakta varmış :) -
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------hoobastank bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
Bkz:

-----------------------------Ters psikoLoji iLe gerçek bi yobaz oLduğunu anLadıktan sonra devam edebiLiriz :)) ve şöyLe devam etmek istiyorum Her ne oLursa oLsun Taayip yobazdır Fatih vatanseverdir :) buarada bişeyLeri feda etmek Lazımdı hiç yapmak istemediğim bişeydi ama bunu kuLLanmakta varmış :)
-----------------------------bu konu altına daha fazla yorum yapmak istemiyorum profil resmin ile bağdaşmıyosun güzel kardeşim
PKK BÖLÜCÜ BİR ÖRGÜT DEĞİLDİR.
Terör örgütü PKK'yı bölücü bir örgüt olarak görmediğini açıklayan Fatih Altaylı, "PKK konusundaki fikirlerimin tamamını söylesem başım belaya girer" dedi

Sabah gazetesine TMSF'nin el koymasından sonra Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılan Altaylı bir süre önce internetten yayın yapan Yavuz Semerci'ye ait Gazeteport sitesinde çalışmaya başlamıştı.
Yeni Harman dergisine röportaj veren Altaylı, PKK'ya ilişkin ilginç bakış açısını paylaştı. AK Parti hükümetinin Güneydoğu sorunu ile ilgili politikalarını nasıl bulduğuna yönelik soruya şu yanıtı verdi:
"Kürt Sorunu demek çok doğru değil. Bir kısım Kürt'ün sorunu olabilir belki. Çünkü PKK gibi düşünmeyen, bölücü olmayan, gerçi PKK'nın da bölücü olduğu kanaatinde değilim ben. Tam olarak yani bu konudaki fikirlerimin tamamını söylersem derginizin de, benim de, hepimizin de başınız belaya girer. Ben PKK'nın bölücü bir örgüt olduğunu düşünmüyorum -
hoobastank bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------hoobastank bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
Bkz:

-----------------------------Ters psikoLoji iLe gerçek bi yobaz oLduğunu anLadıktan sonra devam edebiLiriz :)) ve şöyLe devam etmek istiyorum Her ne oLursa oLsun Taayip yobazdır Fatih vatanseverdir :) buarada bişeyLeri feda etmek Lazımdı hiç yapmak istemediğim bişeydi ama bunu kuLLanmakta varmış :)
-----------------------------bu konu altına daha fazla yorum yapmak istemiyorum profil resmin ile bağdaşmıyosun güzel kardeşim
PKK BÖLÜCÜ BİR ÖRGÜT DEĞİLDİR.
Terör örgütü PKK'yı bölücü bir örgüt olarak görmediğini açıklayan Fatih Altaylı, "PKK konusundaki fikirlerimin tamamını söylesem başım belaya girer" dedi

Sabah gazetesine TMSF'nin el koymasından sonra Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılan Altaylı bir süre önce internetten yayın yapan Yavuz Semerci'ye ait Gazeteport sitesinde çalışmaya başlamıştı.
Yeni Harman dergisine röportaj veren Altaylı, PKK'ya ilişkin ilginç bakış açısını paylaştı. AK Parti hükümetinin Güneydoğu sorunu ile ilgili politikalarını nasıl bulduğuna yönelik soruya şu yanıtı verdi:
"Kürt Sorunu demek çok doğru değil. Bir kısım Kürt'ün sorunu olabilir belki. Çünkü PKK gibi düşünmeyen, bölücü olmayan, gerçi PKK'nın da bölücü olduğu kanaatinde değilim ben. Tam olarak yani bu konudaki fikirlerimin tamamını söylersem derginizin de, benim de, hepimizin de başınız belaya girer. Ben PKK'nın bölücü bir örgüt olduğunu düşünmüyorum
-----------------------------olur mu ya Fatih Altaylı PKK'lı değil::D Hatta vatansever:D
-
madem böle bişi demiş tamam hacı fatih altaylı bir pkklıdır! aynı zamanda senin şu biricik başbakanında vatan hainidir bölücüdür... zamanında sölemiş olduğu laflarda aynı google arama motorunda bulunmakta sen de bunu kabul ediyormusun mertçe? gelelim fatih altaylının şu kol düğmelerine :D adam takmış kime ne? gömleğindeki kol düğmesi birine tacizde mi bulunmuş birine tecavüz mü etmiş :D o kol düğmesi de türbanlı mı olmalıydı yoksa? hacı bırakın bu saçma sapan işleri ya ülkenin bunca sorunu varken bizler iki adet birbirinden değersiz kol düğmesi ile uğraşıyoruz! ve yine bizim zihniyet ünlülerin kimle görülmüş kimle ne bok yemiş onları öğrenme derdinde sanki öğrenince kendine üstün hizmet madalyası verecekler :D canım ülkemin işsizlik ekonomi pkk eğitim gibi birbirinden değişik ve hepside birbirinden önemli bunca problemi dururken konuşulan şeylere bakın...