Fatih Sultan Mehmet İstanbul"Un Fethi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    ben bir şeyi çok merak ediyroum böylesine büyük bir destanı neden hala bir flim projesi hline getirmediler ne avrupalıdan ne amerikadan ne de bizden hiö böyle bir girişim olmadı die biliyorum sizce neden avrupalı ya da dünya istemiyormu o günleri hatırlamak ?

Boş sayfaya imza atmam!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

öle bi film hazırlıgı varr  , Çok yakında tbt'de :|

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

hacı filmde gavurun birine bişe yaparız  sonra siz bunu yaptınız felan felan film yasaklanır  heralde :|

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

bu soru hep aklımdadır dogrusu.. bi turk film yapım şirketi bole bişein adam gibi bi filmini yapsa ne guzel olur : /

Odysseus bunu yazdı:
    -----------------------------

öyle bi film için 100 milyon dolarlık bi bütçe gerekir ve bu bütçeyi hiç bi yapımcı sağlamaz

----------------------------

artı bu da var, ole bi film için cok buyuk paralar gerekir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

çizgi film tipinde filmi var. insana benzer şekilde küçükken tvde izledim. bi ara nette buldum ama kota icabı indiremedim.Kurtuluş savaşını anlatan bir film yokki tam olarak. yaşanılan olaylar var kesik halindeçanakkale destanı 120 filmi sarıkamışta 90 bin şehid. vs kesik kesik bunlar tam yapılsa olayları anlatış süper olur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

öyle bi film için 100 milyon dolarlık bi bütçe gerekir ve bu bütçeyi hiç bi yapımcı sağlamaz

hocam ne kadar tutacağı belli olmaz da izleneceği cok acık ve kesin birşey, king of heaven' nın bile dünyada ve türkiyede ne kadar çok izlendiği ortada  ki ondan kat kat daha büyük bir destandan bahsediyoruz bence tamamen sisyasi sebeblerden çekilemiyor benim düşüncem bu!

Boş sayfaya imza atmam!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:
    ben bir şeyi çok merak ediyroum böylesine büyük bir destanı neden hala bir flim projesi hline getirmediler ne avrupalıdan ne amerikadan ne de bizden hiö böyle bir girişim olmadı die biliyorum sizce neden avrupalı ya da dünya istemiyormu o günleri hatırlamak ?
    hacı elin gavuru neden film yapsınki bunu :D kendilerini neden rezil etsinler ???

bunu yaparsa yaparsa bizim Türkler yapacak yine 300 spartalı olsun truva olsun bunlardan kat ve kat üstünü istanbulun fethi sizcede taşşaklı bir filmi hak etmiyormu ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Senin sorduğun sorunun cevabını ben yıllardır merak ediyorum. Saçma-sapan filmler yapılacağına İstanbulun Fethi filmi yapılsaydı çok daha iyi olurdu. Böylesine muazzam bir destanın filmi çekilmeli değil mi ama?
    Türk isanı zaten full izler (: Ayrıca diğer ülkelerdeki insanlarda ilgi gösterir. İnşA birgün İstanbul'un Fethi filmini izleme imkanımız olur.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

türkiye de gebelde kahraman hikayeleri tarzi filmler cevrildi.. malkacoglu, battal gazi, tarkan, vs.. ama nedense tarihi olaylara el atilamiyor.. istanbul fethi. canakkale destani. kurtulus savasi vs gibi özellikle yapilmasi gerekenleri bizlerde yapmiyoruz. yapmamiz gerekir.. hep belgesel niteliklte filmler ceviriyoruz buda cok fazla kisiye ulasmiyor.. ama bir sinema filmi olsa avrupada gösterime girse.. ne bileyim amerikada filan. harika olurdu. mesela malazgirt zaferide yapilabilir.. küdüs ün alinisida yapilabilir.. ne bileyim miryekefalon savasida yapilabilir.. hatta yildirim beyazid döneminde meydana gelen ankara savasi bile yapilabilir.. daha cok var. talas savasi, mohac savasi vs..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    CodeMaster bunu yazdı:

bu soru hep aklımdadır dogrusu.. bi turk film yapım şirketi bole bişein adam gibi bi filmini yapsa ne guzel olur : /

Odysseus bunu yazdı:

----------------------------

artı bu da var, ole bi film için cok buyuk paralar gerekir

bu kadar cok para gideceği kanısına nasıl vardınız ?merak ettim 

Boş sayfaya imza atmam!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

adamlarda tarih yok para çok bizde para yok tarih bi hazine şeklinde ama ilerisi için belki yapabilirler :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 3457 Toplam Mesaj: 26