Fatih Sultan Mehmet İstanbul"Un Fethi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:
    -----------------------------

bu kadar cok para gideceği kanısına nasıl vardınız ?merak ettim 

kullanılması gereken objeleri, teknolojileri, ihtiyac duyulan insan sayısını vs goz onune aldıgında, Turklerin suana kadar cektigi filmler için harcadıkları paraların kat kat fazlasının gerekti kanısına sende varabilirsin..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    CodeMaster bunu yazdı:

generous bunu yazdı:

kullanılması gereken objeleri, teknolojileri, ihtiyac duyulan insan sayısını vs goz onune aldıgında, Turklerin suana kadar cektigi filmler için harcadıkları paraların kat kat fazlasının gerekti kanısına sende varabilirsin..

bizim için tabiki pahalı bu güne kadar ne yapmışız ki flim adına ben avrupalı adına konuşuyorum ve onlar iöinde cok zor bir proje oldugunu düşünmüyorum hatırlatırım 300 spartalı sadece 1 odada çekildi zannetmeki ordaki koşan insanların hepsi figüran ya da oyuncu  

Boş sayfaya imza atmam!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:

bizim için tabiki pahalı bu güne kadar ne yapmışız ki flim adına ben avrupalı adına konuşuyorum ve onlar iöinde cok zor bir proje oldugunu düşünmüyorum hatırlatırım 300 spartalı sadece 1 odada çekildi zannetmeki ordaki koşan insanların hepsi figüran ya da oyuncu  

sen yenildigin bi savasın filmini yapar mısın karsı tarafı buyuk gostermek ister msn? adamlar neden yapsın ki bu savasın filmini?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

generous bunu yazdı:
    CodeMaster bunu yazdı:

bu soru hep aklımdadır dogrusu.. bi turk film yapım şirketi bole bişein adam gibi bi filmini yapsa ne guzel olur : /

Odysseus bunu yazdı:

öyle bi film için 100 milyon dolarlık bi bütçe gerekir ve bu bütçeyi hiç bi yapımcı sağlamaz

----------------------------

artı bu da var, ole bi film için cok buyuk paralar gerekir

Profesyonel yapımcıllardan öğrendim

hee şimdi inandım o zaman 

Boş sayfaya imza atmam!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ahh ulan ahh.. adam akıllı bi yapımcı cıkıcak su filmi yapacak .. abi yaa dehset bişi olur.. wallahi izlenme rekorları kırar .. bir çok daldada ödül alacagına inanıyorum..

bi yapımcı belki yapamaz ama bir çok yapımcı bir araya geldilermi çok güzel seyler ortaya cıkar..

buradan yapımcılara sesleniyorum ..

yapın su filmi :p [ demesi kolay ]

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Fatih Sultan Mehmet'in filmi bizim halka ağır gelir. Böyle en fazla Gora, dünyayı kurtaran adamın oğlu,çılgın dershane gibi kendi kültür ve zeka seviyesinde filmler yakışır. Yapımcılarımızı daha çok arog gibi filmler çekmeye, dünyayı kurtaran adamın bütün sülalesini işleyen bunun yanında maskeli beşler 5-6-7-8-9... çekmeye davet ediyorum.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Fatih Sultan Mehmet'in filmi bizim halka ağır gelir. Böyle en fazla Gora, dünyayı kurtaran adamın oğlu,çılgın dershane gibi kendi kültür ve zeka seviyesinde filmler yakışır. Yapımcılarımızı daha çok arog gibi filmler çekmeye, dünyayı kurtaran adamın bütün sülalesini işleyen bunun yanında maskeli beşler 5-6-7-8-9... çekmeye davet ediyorum.

Bir nevi haklisin. Cilgin dershane, maskeli besler kibris veya irak gibi sacma sapan filmler cekilecegine tarihimizi anlatabilecek filmlere odaklanmalari lazim.

Egerki böyle bir film cekilirse umarim Kurtlar Vadisi Irak gibi ingilizce cekilir ve sonra Türkce, Arapca, Kürtce vs. vs. seslendirilir.
    Hem böylece dünyaya daha iyi yayilir bu film.

Su anda Türkiye de en pahali film projesi KV Irak diye biliyorum, 10 milyon dolar ile.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    böyşe bir projeyi bizim yapımcıların yapabileceğine kesinlikle inanmıyorum zaten ben avrupalının neden yapmadığını merak ediyorum truva yı yapıosun king of heaven nı yapıoyosun o zman ulan yap bir fatih sultan mehmetide millet destan görsün izlesin 

Boş sayfaya imza atmam!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

beyler geçenlerde birisinden duymuştum bunun üzerine bir film zaten yapılıyormuş.. yaşananlar gerçek videolarla savaşlar gerçeğe çok yakın şekilde animasyonlarla yapılıyormuş.. ben duyar duymaz heyecanlandım.. hatta bi yabancı filmde de böylemiş.. tam kesin olmamakla birlikte böyle bir duyumum var.. ne kadar doğrudur tartışılır..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:

beyler geçenlerde birisinden duymuştum bunun üzerine bir film zaten yapılıyormuş.. yaşananlar gerçek videolarla savaşlar gerçeğe çok yakın şekilde animasyonlarla yapılıyormuş.. ben duyar duymaz heyecanlandım.. hatta bi yabancı filmde de böylemiş.. tam kesin olmamakla birlikte böyle bir duyumum var.. ne kadar doğrudur tartışılır..

Bu dediğin Çanakkale savaşı olabilir. Bende duymuştum. Umarım yapılacaksa adam gibi yapılır. Uyduruk animasyonlarla filmi rezil etmesinler.

λ
Toplam Hit: 3455 Toplam Mesaj: 26