folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Fatih‘İn Fedaisi Kara Murat 16 Ocak‘Ta Vizyonda (Yeni Fragman)

Fatih‘İn Fedaisi Kara Murat 16 Ocak‘Ta Vizyonda (Yeni Fragman)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Yedi cihana hükmeden dünyanın 3,2 kısmını toprakları belleyen OSMAN'lıda izinsiz okyanusta gemisinin dümenini kıramıyan YÜCE Devlet OSMANLI Devletidir.

Stay hungary Stay foolish
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    T3SL4 bunu yazdı

Yedi cihana hükmeden dünyanın 3,2 kısmını toprakları belleyen OSMAN'lıda izinsiz okyanusta gemisinin dümenini kıramıyan YÜCE Devlet OSMANLI Devletidir.

yav hehe osmanlı padişahları eğitimsiz cahil cühela adamlardı kimseye sözleri geçmezdi anlatılanlar falan hikaye aslında osmanlı hiçbibok başaaramamış ama sen oturduğun yerde hiçbibok yapmadan onları eleştiriyorsun hehe baba he büyüksün

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

yav hehe osmanlı padişahları eğitimsiz cahil cühela adamlardı kimseye sözleri geçmezdi anlatılanlar falan hikaye aslında osmanlı hiçbibok başaaramamış ama sen oturduğun yerde hiçbibok yapmadan onları eleştiriyorsun hehe baba he büyüksün

"kurt elden ayaktan düşünce itin maskarası olurmuş"

7 düvele hükmetmiş daha ne yapsalardı mk. sen yap bişeyler de görelim?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

ben gayette beğendim.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu ne mk. 

midemi bulandıran türk dizilerinden parça alınıp fragman oluşturulmuş gibi.

hem bizim oyuncular sahnede neden oklava yutmuş gibi duruyorki ? 

hani sahne çekilsinde eve gidip yatayım gibi bir izlenim bırakıyorlar mk.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

bu fatih'i oynayan adam kimin akrabası acaba. İnanın hiç yakışmamış, akrabayı çağırıp oynatmışlar bildiğin.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

dublaj? vay aq konuşmayayım diyorum da zor tutuyorum kendimi amk bi ülke sinemada kendini hiç mi geliştirmez ya. daha greenbox kullanmayı bilmeyen insanlar modelleme işine falan giriyo ayar oluyorum. bu aq parası nereye gidiyo o zaman abi kim nereye harcıyo noluyo abi siz napıyonuz ya? bu kadar mı türk sineması? yazıklar olsun fetih 1453 adlı fiyaskoyu da beklerken büyük beklenti içindeydik. değişen hiçbi bok yok. içinde bulunduğum ve daha da ilerletmek istediğim sektörden utanıyorum amk. kusura bakmayın başkan "medcezir" bize fazla bile hakettiğimiz bu demek ki

la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

işin içinde osmanlı varsa bu millete her türlü satarsın :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    erdemcakmak bunu yazdı

hacı efektler iyi gorunmuyor demek az olur. efektler yarrrrrrrak gibi.

kısmen katılıyorum :))) ama tarrrak gibi de demeyelim, bütçe meselesi sonuçta..

pek bütçe meselesi değil aslında hacı

cgi-vfx forumlarında sayfalarında bakıyorum 

birde amerikan filmlerinin kamera arkdası görüntüleri izliyorum

türkiye bunu yapacak adam yok müdür ister kabul et ister kabul etme

adamları yurt dışından getirtirsen olay bütçe meselesine giriyor :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Absürtlükte 300 ile başa baş gider. Hoş ikisi de aynı fikrin ürünü yapımlar. Heybetli dönemleri dile getiren reklam yapımları. Bunda gördüğüm kadarıyla efektler ve slow motion öyle acemice ve saçma ki bugüne kadar izlediğim onlarca film arasında gördüğüm en kötü slow motion'a sahip film olabilir. 2:25'teki kan efektine bakarsak sanırım hobi olarak uğraşan birisinden yardım almışlar. Ayrıca Türkçe'yi muhteşem konuşma hastalığı da yine nüksetmiş. Araya biraz argo sıkıştırın, biraz yorum katın. Bir ara TRT Türkçesi olarak yaygınlaşan düzlüğü yine burada da kullanmışlar. Filmin içten ve etkili olması, insanların içine nüfuz etmesi için dönemi iyi aktaran günlük kullanılana yakın bir dil kullanılmalı. Oyuncu kendini görüntüsü, mimikleri kadar sesiyle de filme adapte etmeli. Şiir okur gibi kaskatı konuşunca bir anlamı olmuyor, etkileyiciliği kayboluyor.

Trailer üzerinden film analizi çok doğru olmaz ama genellikle trailer bir filmin ne halt olacağını az çok belli ediyor. Tecrübeyle sabittir.

Türk sineması kanserden kurtulamadı. TV'nin yeni çıktığı yıllarda (Avşar, Arkın vb. jenerasyonu ile) hazırlanan filmlerin saçmalığı ve ucuzluğu bu yıllara kadar miras olarak aktarıldı. Bugün üstat denen pek çok "sanatçı" dönemin boşluğunu fırsat bilmiş yeteneksizlerden oluşan bir grubu oluşturuyor. Eğitim esnasında mı aktarılıyor bilmiyorum ama bu durum nesilden nesle bir şekilde geçmeyi başarıyor. Bu sebeple ki "gerizekalı komedi" dalında her sene onlarca yapım veriyoruz. Avrupai birkaç yapım ve yapımcı dışında Türkiye pek çok alanda olduğu gibi sinemada da rezil durumda. İzleyicide de suç var elbette, prim verende de kabahat var. Ama görüldüğü kadarıyla yapımcılarda da pek çok oyuncuda da bunu değiştirecek şevk ve girişim yok.

Toplam Hit: 3215 Toplam Mesaj: 27