folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Fatih‘İn Fedaisi Kara Murat 16 Ocak‘Ta Vizyonda (Yeni Fragman)

Fatih‘İn Fedaisi Kara Murat 16 Ocak‘Ta Vizyonda (Yeni Fragman)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Gerçekten ilginç bir trailer olmuş. Çıksa da izlesek.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Hocam orada cemil ipekçi gibi bıyıkları olan arkadaş şarkıcı doğuş mu bana mı öyle geldi?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Hocam orada cemil ipekçi gibi bıyıkları olan arkadaş şarkıcı doğuş mu bana mı öyle geldi?

Cemil ipekcide muhafazakar bir eşcinseldi dimi,

Evet o bıyıklı olanda doğuş,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Şu öne doğru zıplayarak kılıç ya da yumruk savurmada artık türk filmlerinin vazgeçilmezi oldu aq.

Yabancıların yaptıkları fan yapımı filmler bile daha profesyonel gözüküyor şu trailerdan. Azcık slow motion azcık gore sahneler arayada biraz zıplayarak kılıç savurma tamamdır işte tipik türk sineması.

En azından kullandıkları filtreler adam olmaya başladı özellikle Diriliş ertuğrul dizisinin renkleri yabancı sinema sektörüne taş çıkartan düzeyde oldukça beğendim kullandıkları filtreyi. Gerçi onda da arada kamera açılarında sapıtıyorlar bazı teknikleri aşırı fazla kullanıyor filan ama şuana kadar izlediğim en iyi türk yapımı olabilir diriliş ertuğrul dizisi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marslan
    Marslan's avatar
    Erkek

Kara Murat kim ? :) gibi olmuş biraz kıyaslarsak o bile bazı yerlerde daha güzel diyebiliriz

Marslan tarafından 22/Ara/14 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Cemil ipekcide muhafazakar bir eşcinseldi dimi,

Evet o bıyıklı olanda doğuş,

hoca çok benziyor, insan tarihi film yaparken tiplere biraz dikkat eder. Adam Aref'in demet evgar'a bendediği kadar doğuşa benziyor. bence cemil ipekçi sistemi trollüyor, bu adamın muhafazakarım dediğine inanıyorum, din nere cemil ipekçi nere.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3214 Toplam Mesaj: 27