Faturaya İlave Telefon Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    twilight_flame bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Amazon veya Hepsiburada'dan Enpara kredi kartı ile alıp sonrasında mobil uygulamasından ücretsiz olarak taksitlendirin. Operatörden telefon alınmaz. En dandik telefonda bile 600-700 lira iteliyorlar. Yazık günah az para değil. 

Enpara telefon harcamasını taksitlendiriyor mu emin misin hocam? taksiti yasak olmayan şeyleri taksitlendiriyor sadece sonradan diye biliyorum

Taksitlendiriyor hocam, Hepsiburada ya da Amazon gibi farklı ürün çeşitleri olan bir yerden alırsan taksitlendirme aşamasında sadece telefon, kuyumcu alışverişi vs olmadığını taahhüt ederim gibi bir seçenecek çıkıyor sadece onu işaretliyorsun taksit sayısını belirleyip taksitlendir diyorsun, maksimim 6 yapıyor diye hatırlıyorum

cep telefonu alıp, taksitlendirme aşamasında telefon olmadığını nasıl taahhüt edeceksin ki.

yalan beyan vermiş oluyorsun.

Ülkede her şey doğru bir o yalan. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Adamlar iyi ekliyorlar hemde 6 aya...

https://i.imgyukle.com/2019/10/02/EPUa7G.jpg

https://i.imgyukle.com/2019/10/02/EPUTNI.jpg

TELEKOM:  2211*6+1500 TL ile : 14766 TL ye veriyor.

Nette en düşük fiyat  : 11.469 TL

Fark: 3297 TL 

Adamların aldığı fark ile huawei p30 lite 128 GB çok rahat bir şekilde alınabiliyor. :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yurtdışında operatörden telefon alınca daha uyguna geliyor. Lite serisi, A serisi vs orta seviye telefonları bedavaya veriyor operatörler. Yeter ki sen bizim hattımızı kullan diyorlar.

Türkiye'de ise almak delilik. Operatörden alanlar zaten cihazı alıp telefoncu esnafına yarı fiyatına satıyordu. Bankaların kredi vermediği tiplerdi bunlar. Sonra operatöre parasını ödemiyor olan operatöre oluyordu. Operatörler devlete baskı yaptı ve taahhüt boyunca telefon sadece hat sahibi adına açık oluyor. Taahhüt bitip borç sıfırlanınca imei numarası herkese açık oluyor. 

mkyb tarafından 02/Eki/19 17:48 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

4-5 yıl önce sanırım bacanak samsun bilmem ne almış turkcell den bu telefon şu kadar aslında şöyle şöyle de alabiliyorsun diye anlattım olsun dedi ben turkcell den memnunum dedi bişey demedim etrafımda böyle örnekleri çok gördüm eksikliklerimiz çok halkta kredi kartımı çektim aksesuar gösterdim kimisine taksitlendirdim bi şekilde alacağım telefonu aynı şekilde en ucuza kim satıyorsa piyasa standardında aldım.faturaya her şekil de saçmalık. 🤨 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 2199 Toplam Mesaj: 15
telefon turkcell telefon fafura