Favori Tabancanız Nedir
-
ombra bunu yazdı:
-----------------------------benimki kevlar yelekleri delebilen 120 metre menzilli boşken 617 gr Doluyken ise 740 gr fiyatı ise $585-$650 olan Five-Seven henüz sanıyorsam Türkiye'de satılmıyor mermisi ise (5.7 x 28 mm) isterseniz daha yazarım.
(isteyen olursa favori tüfek içinde bir konu açarız istekler pm den olsun)
-----------------------------kardeş bu fiyata bu silahı bulabilirmisin :)
-
Kendi Silahım :)
-
hocam yelegi delebilme ozelligi five-seven ın degil merminin ozelligi. benim favori tabancam colt python favori piyade tufegim ise colt m4. az sekmesi ve hedefe isabetli atıs sansı tanıması ve diger tufeklere nazaran buyuk olmayan boyutu en buyuk etken tabiki. ancak genel anlamda favori silahım CheyTac model 200 sniper. taktik balistik bilgisayarı ile birlikte suanda dunyadaki en iyi sniper rifle olarak kabul goruyor, 2.4km den %100 isabet saglıyor. abd ordusunun henuz envanterine giren bu silahtan TSK da 2001den beri 11 adet mevcut ve bordo bereliler kullanıyor.
buradan deca ya sesleniyorum, millet 2.5 km den atarken biz hala 300-400 metrenin pesinde kosuyoruz. eski silahlarımız utansın nekadar kaktırsakta gitmiyor namussuz :)
-
1011 metre :D hatırlatırım:D
-
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Kendi Silahım :)
-----------------------------7.65 mm fişek atan nadir dabancalardan:D Kırıkkale 7.65 tabancasının bundn farkı nedir:S Genel anlamda merak ettim bnde almayı düşünüom ekonomik bişi:D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------7.65 mm fişek atan nadir dabancalardan:D Kırıkkale 7.65 tabancasının bundn farkı nedir:S Genel anlamda merak ettim bnde almayı düşünüom ekonomik bişi:D
bok fişek atan nadir tabanca :D9mm Sarsılmaz o gördüün :D
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
SPY-CX5 bunu yazdı:
bok fişek atan nadir tabanca :D9mm Sarsılmaz o gördüün :D
-----------------------------al işde:D Aynı fişeklerden bende 5 kutu var:D 7.65 mm yazıor:D kırıkkale tabancaya takılıor:D Adamım başından vurman lazım etkili olması için:D
-
sarsılmaz bulabilrmiyiz aslında süper olur
-
spy o tabancadan kullanmisligim var guzel seri atar :)