Favori Tabancanız Nedir
-
------
-
İzleyenler bilir heroes dizisinde elemanların kullandıgı silahlar var yuvaya yerlesmis, atılmaya hazır mermiyi gosteriyor.Asagıya bikac ss koyuyorum silahın markasını cinsini bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
simdiden tesekkurler..
-
Atmaca 53 altın kaplama
Made in turkey :)
-
Kesinlikle GLOCK 19 bende 2 tane var Aynı Zamanda Tam Otomatik ve İçten Lazerlidir. Su altı Su üstü camurda tozda ates edebilme özelliğine sahiptir. Tabancaların Kalasnikofu Diye Adlandırılır... Tavsiye Ederim.
-
Aslında bnim silahım 11.56 fişek atan A6 dır ama kendileri otomatik silahdır ve oncak orduda var. Ne yeleği panzerlere ve hafif zırhlı araçlara karşı kullanılıyor ama dediğim gibi alamıyom, satmıorlar a.q.
En iyisi şu sıralar silah satıcılarına gelen ve alabileceğim M16 gibi olan av tüfekleri.1635 YTL bulabilsem alıcam.
Alamadıkdan sonra gerisi yalan.
-
warmı Baretta gibisi
haa birde smith wesson war tabii
-
toplu olsun ne olursa olsun hastasıyım.
-
ramses bunu yazdı:
-----------------------------deli siilahtır..aynı zamanda en cok kullandıgım silah olur kendisi..mermisinide cok kolay bulabilirsiniz ankara da biraz sıkıntı oluyo bu sıralar mermi konusunda
ama yine de iyidir;)
-----------------------------
bayıldım buna pembesi varmı ki:| -
Yha murıdler bzm burda kırtasıyede bıo boncuklu sılah whar cok begendıgım ama almaya param yetmıo yardım para konusunda yardım edermsnz acaba smdıden tesekkurler :D:D
-
little boy
kontrolsüz çedirdek tepkimesi ile orta çok yüksek enerji açığa çıkartır bebarinda bu patlama ve şok dalgası getirir
mantığı fizyon tepkimesidir ve uranyum(yada plutontum) atomunun nötron bombardımana tutulması ilkesine dayanır :D