FBI Türk Hackerlerin Peşine Düştü :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------lan allahın lamerini hacker die arıolar :D yoksa bu cw'deki el_muhammed'mi :D
http://www.cyber-warrior.org/Forum/display_topic_threads.asp?ForumID=31&TopicID=252517&PagePosition=&showActive=&ReturnPage=Active şimdi buldum :D
selametle (F)
edit: birazdan kaldırcam linki :D
-----------------------------------------------
evet o soledikleri mal ta kendisi , adamlar hala iss acıgı peşindeLer , bu adamlar adam olmazz :) Cw toplulugu ve fethullah gulen partisi :)
-----------------------------
iss degil arkadaşm Internet Information Services iis :) -
evet linket tıklayıp bende baktım profiline bu o bu muhammet olabilir :D bir site hacklemiş çocuk bu arada :D fetullah hocadan destek aldıkları belli ama katılıyorum..
-
:D :D :D ne fettullah hocası ya kardesım lutfen yaptıgınız yorumlara bakın ne ıss adamın gecmısıne goz atmanızı tavsıye ederım
-
Evet o linkten adamın yaptığı icraatlara bakıyorum da baya bişey yapmış valla ne diyelim helal olsun ben aradıkları el muhammetin u el muhammet olduğuna iyice inandım :D
-
Yokmu başka yorum bu kadarmı :)
-
bulursalara ikitane tokat atsınlar
-
yunusemre bunu yazdı:
:D:D:D:D:D:D:D: van gölü canavarı haa :D.... bulursam 2 tokat o terbiyesize...bızım bahceden elma calıyormuş... :D -
Kehanet bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
:D:D:D:D:D:D:D: van gölü canavarı haa :D.... bulursam 2 tokat o terbiyesize...bızım bahceden elma calıyormuş... :D
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D:mılletın gemısını ısırıyor bunlar asırette bole o.c ları gecen bahcedekı erıklerı almıs :D :D :D