folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Feci Yüksek Isı Yaratan Ani Tepkör(Patlıyıcı) Ve Geliştirmeye Açık Bir Malzeme..^^Reaction^^

Feci Yüksek Isı Yaratan Ani Tepkör(Patlıyıcı) Ve Geliştirmeye Açık Bir Malzeme..^^Reaction^^

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek

maddenin adı termit hatta belki termit kaynağını duymuşsunuzdur tiren rayını eriticek kadar ısı üretior  anlıyıcağınız ısı veren tür tepkimedir malzemler aliminyum tozu ve demiroksit tozu tepkinleştirme ısısı işinde  bi miktar magnezyum oranları size bildiricem ama dediim gibi geliştirilmeye şok açık bir ani tepkör(patlıyıcı)                                              

teşekkürler....

kraları _________kingbee
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    madem geliştirmeye açık hiç söyleme daha iyi ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

İİ de kardeşim bize ne hatta bize söyleme biLe.A.q  dellendiriyonuz insanı biri bomba biri detanator.Vericem bombayı patlıtıcam hepinizi.

Terörist  miyiz biz.Bir gün biri senin bu anlattığın şey yüzünden geberse ne olcak.Sadece sen değil.Sen kabaca bahsetmişsin bazıları nerdeyse yapıp patlatacak.

Forumda popularite kazanmak adına salakça şeyler yapılıyor.Sırf bu yüzden terk edicem bu forum u :@

Belki sen bomba olarak değil başka bir amaçLa söyLedin kusuruma da bakma sana patladım.Ne zamandır denk geliyorum her seferinde de tepkimi koydum ama böyLe sinir olmamıştım.Son damlası sana denk geldi.

Amacın kötü değil ise üstüne alınma kötü ise söylediklerimin her harfini alın,içine al, artık nasıl rahat edersen.

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek

ya bidakkaya bu forumun bu bölümünde bu muhabbet geçio sadece ben deilki neden bana diosun anlamıorum

kraları _________kingbee
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Ne bok yaptığınızı bilmiyorsunuz da ondan.....

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek
    e peki özür dileriz arklarım adınada diliorum ama ben bunu dikkatli profesyonelce yapiorum ve model roketçilikle uraşıorum

kraları _________kingbee
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Arkadaşım anLayışın için teşekkür ederim.BildikLerin sende kalsın onLarı senin kadar ii bilmeyenLerin kullanması ihtimali var.Olur mu olur.Nerden uyduruyon demeyin.Bide terörist yetiştirir gibi anLatıyolar o sinir bozucu.

Sana anlayışın için tekrar tşk ediyorum

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek

önemli diil ne demek önemli olanda anlıyışlı olmak.

kraları _________kingbee
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Vukuatlar - Anarşi  dimi bölümün adı yalnış yere açılmamış... hacım sen annat anant ben okumak istiom.;) 
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

anlat  hacıı  anlat  bende  dinliyom ama vukuat anarşi bölümüne anlat  hadi  anlat anlat :)9

uehehehee bomba  canım ilerde belki lazım olur :DD

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    öncelikle bu bombacı dostlar umarım askerliğinizi yapmış ya da en azından bir çatışmaya girmişsinizdir.  Bir silahın insanı vurduğunda filmlerdeki gibi öldüğünü mü sanıyorsunuz. Maalesef yanıllıyorsunuz tıpkı bir koyun gibi cançekişir. Belki bomba daha iyidir ama bu tarifini verdiğiniz bombalar belki bir terör örgütünde değerlendirilecek belki de bir çöp kutusunda ailene rastlıycak. Roketçilikle ilgileniyorum diyosun ama o roket bir gün bir yerinde patlayabilir. Teknolojik her türlü savaşa karşı mücadele edileceğine halen protest tarz adına şiddete üstüne üstük çok adice şiddete bu teknoloji forumumuda göz yummuşsa banada çıkmak düşer. Beni silebilirsiniz. Sevgiyle kalın.

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
Toplam Hit: 5036 Toplam Mesaj: 15