folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Feci Yüksek Isı Yaratan Ani Tepkör(Patlıyıcı) Ve Geliştirmeye Açık Bir Malzeme..^^Reaction^^

Feci Yüksek Isı Yaratan Ani Tepkör(Patlıyıcı) Ve Geliştirmeye Açık Bir Malzeme..^^Reaction^^

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    termit teröristin el kitabı'nda yazıyor fakat yinede yazıcam

TERMIT

Termit bir yakıt-oksitleyici karısımdır ve çok büyük derecelerde ısı

ortaya çıkarmak için kullanılır. Pas ile alüminyumun karışımından husûle gelmektedir.

Ateşlendiğinde alüminyum yanar ve pastaki oksijeni çeker. Meydana çıkan ısı

inanılmazdır: 2200 derece. Bu neredeyse atom bombasının yaydığı ısının

yarısıdır

Gerekli Malzemeler

a. Toz haline getirilmiş 10 gram alüminyum

b. Toz haline getirilmiş 10 gram demir pasi

Bu karışımın ateşlenmesi için genelde magnezyum kullanılır. Benzin kullanılarak (mesela molotof kokteyli ile) yakılabilirse magnezyum termiti yakabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Ezik insanLar anca böyLe dinLetirsiniz sözünü anca böyLe dikkat çekersiniz.Bakanda suç.İstediğinizi yapın uayarmak benim görevim.AdaLeti dapıtan aLLah ben değiLim.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay_666
    cagatay_666's avatar
    Erkek

vertigoneto bunu yazdı:

öncelikle bu bombacı dostlar umarım askerliğinizi yapmış ya da en azından bir çatışmaya girmişsinizdir.  Bir silahın insanı vurduğunda filmlerdeki gibi öldüğünü mü sanıyorsunuz. Maalesef yanıllıyorsunuz tıpkı bir koyun gibi cançekişir. Belki bomba daha iyidir ama bu tarifini verdiğiniz bombalar belki bir terör örgütünde değerlendirilecek belki de bir çöp kutusunda ailene rastlıycak. Roketçilikle ilgileniyorum diyosun ama o roket bir gün bir yerinde patlayabilir. Teknolojik her türlü savaşa karşı mücadele edileceğine halen protest tarz adına şiddete üstüne üstük çok adice şiddete bu teknoloji forumumuda göz yummuşsa banada çıkmak düşer. Beni silebilirsiniz. Sevgiyle kalın.

cagatay_666:

baba ben 11 yaşımda pederin silahla kendmi vurdum böbreği sıyırıdı kursun yarası halt etmiş

hayatımda çektiğim en kötü acı diş ağrısıdır
    onu bunu bilmem

ha bu arada a.q liquid saçma sapan konuşma forumdaki bölümün ismi anarşi beğenmiyosan gidersin millete artistlik yapma....
    adam bilgi vermek için yazma sana ne..
    sen ne atlıyon... :mad :mad

YA TAM SUSTURURUM YA KAN KUSTURURUM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KralARI
    KralARI's avatar
    Erkek
    cagatay , hocam verdiğin destek için teşekkür ederim sana katılıorum+1    +1

kraları _________kingbee
Toplam Hit: 5038 Toplam Mesaj: 15