Feci Yüksek Isı Yaratan Ani Tepkör(Patlıyıcı) Ve Geliştirmeye Açık Bir Malzeme..^^Reaction^^
-
termit teröristin el kitabı'nda yazıyor fakat yinede yazıcam
TERMIT
Termit bir yakıt-oksitleyici karısımdır ve çok büyük derecelerde ısı
ortaya çıkarmak için kullanılır. Pas ile alüminyumun karışımından husûle gelmektedir.
Ateşlendiğinde alüminyum yanar ve pastaki oksijeni çeker. Meydana çıkan ısı
inanılmazdır: 2200 derece. Bu neredeyse atom bombasının yaydığı ısının
yarısıdır
Gerekli Malzemeler
a. Toz haline getirilmiş 10 gram alüminyum
b. Toz haline getirilmiş 10 gram demir pasi
Bu karışımın ateşlenmesi için genelde magnezyum kullanılır. Benzin kullanılarak (mesela molotof kokteyli ile) yakılabilirse magnezyum termiti yakabilir.
-
Ezik insanLar anca böyLe dinLetirsiniz sözünü anca böyLe dikkat çekersiniz.Bakanda suç.İstediğinizi yapın uayarmak benim görevim.AdaLeti dapıtan aLLah ben değiLim.
-
vertigoneto bunu yazdı:
öncelikle bu bombacı dostlar umarım askerliğinizi yapmış ya da en azından bir çatışmaya girmişsinizdir. Bir silahın insanı vurduğunda filmlerdeki gibi öldüğünü mü sanıyorsunuz. Maalesef yanıllıyorsunuz tıpkı bir koyun gibi cançekişir. Belki bomba daha iyidir ama bu tarifini verdiğiniz bombalar belki bir terör örgütünde değerlendirilecek belki de bir çöp kutusunda ailene rastlıycak. Roketçilikle ilgileniyorum diyosun ama o roket bir gün bir yerinde patlayabilir. Teknolojik her türlü savaşa karşı mücadele edileceğine halen protest tarz adına şiddete üstüne üstük çok adice şiddete bu teknoloji forumumuda göz yummuşsa banada çıkmak düşer. Beni silebilirsiniz. Sevgiyle kalın.
cagatay_666:baba ben 11 yaşımda pederin silahla kendmi vurdum böbreği sıyırıdı kursun yarası halt etmiş
hayatımda çektiğim en kötü acı diş ağrısıdır
onu bunu bilmem
ha bu arada a.q liquid saçma sapan konuşma forumdaki bölümün ismi anarşi beğenmiyosan gidersin millete artistlik yapma....
adam bilgi vermek için yazma sana ne..
sen ne atlıyon... :mad :mad -
cagatay , hocam verdiğin destek için teşekkür ederim sana katılıorum+1 +1