Felsefe Veya Sosyoloji Bölümünde Okuyan Veya Bilgisi Olan Müridler
-
Beyler başlıktanda belli olduğu gibi bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..Bu iki bölümün birbirlerine göre avantajları,iş olanakları vs vs..
-
Okunmaz bunlar. Onlar seni okur.
-
Eyw hocam haklısındır..Ama karar aşamasındayım fikirler alayım dedim..Saol
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------Eyw hocam haklısındır..Ama karar aşamasındayım fikirler alayım dedim..Saol
-----------------------------
Sosyoloji hakkında bilmişlik taslayamam, bir bilgim yok. Ancak felsefe konusuna gelirsek şöyle ki; günümüzde özgün felsefeci yetiştirildiğini düşünmüyorum. Hangi felsefeciyi karşına alıp oturtsan, ağzından çıkan sözler veya sunduğu fikirleri zibilyon yıl önce yaşamış bir bunağa aittir. Yıllar önce özgün ve keşifler bilimi olan felsefe, malesef günümüze dek kalıplaşarak ilerlemiş. Sen akılcı düşünceyle soru sorma kabiliyetine güveniyorsan felsefe okursun. İzini sürdüğün konunun keşfi hakkında kitaplar yazarsın. Bunu herhangi bir iskeletleşmiş düşünürün kalıntılarına dayandırmassın. O zaman özgün bir felsefeci olabilirsin. İşte o zaman, samanlıkta iğne olabilirsin. Kolay gelsn :) -
NaZi_ bunu yazdı:
Sosyoloji hakkında bilmişlik taslayamam, bir bilgim yok. Ancak felsefe konusuna gelirsek şöyle ki; günümüzde özgün felsefeci yetiştirildiğini düşünmüyorum. Hangi felsefeciyi karşına alıp oturtsan, ağzından çıkan sözler veya sunduğu fikirleri zibilyon yıl önce yaşamış bir bunağa aittir. Yıllar önce özgün ve keşifler bilimi olan felsefe, malesef günümüze dek kalıplaşarak ilerlemiş. Sen akılcı düşünceyle soru sorma kabiliyetine güveniyorsan felsefe okursun. İzini sürdüğün konunun keşfi hakkında kitaplar yazarsın. Bunu herhangi bir iskeletleşmiş düşünürün kalıntılarına dayandırmassın. O zaman özgün bir felsefeci olabilirsin. İşte o zaman, samanlıkta iğne olabilirsin. Kolay gelsn :)-----------------------------
Fikirlerin için teşekkür ederim haklısın dediklerinde..Dikkate alıcam söylediklerini,tekrar teşekkürler..
-
Yukarı beyler yok mu fikri olan,bu bölümlerde okuyan..?
-
İstediğim bölüm olmazsa sosyoloji okumayı düşünüyorum...
-
Aynen..Böle saçma sapan bi sınava girceğimi bilmiyodum,hedeflerim farklıydı..
-
Poet bunu yazdı:
Aynen..Böle saçma sapan bi sınava girceğimi bilmiyodum,hedeflerim farklıydı..
-----------------------------neydi ki hedeflerin, kaç netin var, hemen pes etme ben seni yönlendireyim
-
Poet bunu yazdı:
Yukarı beyler yok mu fikri olan,bu bölümlerde okuyan..?
-----------------------------okuyan birisi varsa download etmeyi mi dusunuyosun ?
-
Psikoloji ydi hedefim..Ama bu netler olmaz ya..Türkçe 33,matematik 8,sosyal 28-31 arası..İmkansız gibi bişey..böle saçma sapan sınava denk geldik varya o delirtiyo ya ne biçim şans