folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Felsefe Veya Sosyoloji Bölümünde Okuyan Veya Bilgisi Olan Müridler

Felsefe Veya Sosyoloji Bölümünde Okuyan Veya Bilgisi Olan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Beyler başlıktanda belli olduğu gibi bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..Bu iki bölümün birbirlerine göre avantajları,iş olanakları vs vs..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Okunmaz bunlar. Onlar seni okur.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Eyw hocam haklısındır..Ama karar aşamasındayım fikirler alayım dedim..Saol

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı:
    -----------------------------

Eyw hocam haklısındır..Ama karar aşamasındayım fikirler alayım dedim..Saol

Sosyoloji hakkında bilmişlik taslayamam, bir bilgim yok. Ancak felsefe konusuna gelirsek şöyle ki; günümüzde özgün felsefeci yetiştirildiğini düşünmüyorum. Hangi felsefeciyi karşına alıp oturtsan, ağzından çıkan sözler veya sunduğu fikirleri zibilyon yıl önce yaşamış bir bunağa aittir. Yıllar önce özgün ve keşifler bilimi olan felsefe, malesef günümüze dek kalıplaşarak ilerlemiş. Sen akılcı düşünceyle soru sorma kabiliyetine güveniyorsan felsefe okursun. İzini sürdüğün konunun keşfi hakkında kitaplar yazarsın. Bunu herhangi bir iskeletleşmiş düşünürün kalıntılarına dayandırmassın. O zaman özgün bir felsefeci olabilirsin. İşte o zaman, samanlıkta iğne olabilirsin. Kolay gelsn :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

Sosyoloji hakkında bilmişlik taslayamam, bir bilgim yok. Ancak felsefe konusuna gelirsek şöyle ki; günümüzde özgün felsefeci yetiştirildiğini düşünmüyorum. Hangi felsefeciyi karşına alıp oturtsan, ağzından çıkan sözler veya sunduğu fikirleri zibilyon yıl önce yaşamış bir bunağa aittir. Yıllar önce özgün ve keşifler bilimi olan felsefe, malesef günümüze dek kalıplaşarak ilerlemiş. Sen akılcı düşünceyle soru sorma kabiliyetine güveniyorsan felsefe okursun. İzini sürdüğün konunun keşfi hakkında kitaplar yazarsın. Bunu herhangi bir iskeletleşmiş düşünürün kalıntılarına dayandırmassın. O zaman özgün bir felsefeci olabilirsin. İşte o zaman, samanlıkta iğne olabilirsin. Kolay gelsn :)

Fikirlerin için teşekkür ederim haklısın dediklerinde..Dikkate alıcam söylediklerini,tekrar teşekkürler..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Yukarı beyler yok mu fikri olan,bu bölümlerde okuyan..?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İstediğim bölüm olmazsa sosyoloji okumayı düşünüyorum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Aynen..Böle saçma sapan bi sınava girceğimi bilmiyodum,hedeflerim farklıydı..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Aynen..Böle saçma sapan bi sınava girceğimi bilmiyodum,hedeflerim farklıydı..

neydi ki hedeflerin, kaç netin var, hemen pes etme ben seni yönlendireyim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Yukarı beyler yok mu fikri olan,bu bölümlerde okuyan..?

okuyan birisi varsa download etmeyi mi dusunuyosun ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Psikoloji ydi hedefim..Ama bu netler olmaz ya..Türkçe 33,matematik 8,sosyal 28-31 arası..İmkansız gibi bişey..böle saçma sapan sınava denk geldik varya o delirtiyo ya ne biçim şans

Toplam Hit: 2090 Toplam Mesaj: 19