Fena Bir Durum
-
müritler biz bi site açmıştık
sınıf adına
burada sınıf öğretmenlerini ele almıştık arada küfür falan da vardı
hatta çok ağır hakaretler vs...
aramızdan demiyim artık bi .. çocuğu çıkıp adresi hakaret ettiğimiz öğretmenlerden birine vermiş.
hoca bugün deli gibiydi
ben ikna ettim hocam yapma etme hata yapmışız
hoca dedi tamam sadece ben biliyorum akşama kadar düzeltirseniz bişey olmaz .
ama bizimkiler düzeltemeyebilir diye korkuyorum
sizce ne olur ?
üye adlarımızı almış tektek sorguladı bizi tenefüslerde allahtan ben başka isim kullanıyodum da belli olmadım yani
ne olur disipline gitsem falan ?
-
5 gün uzaklaştırma hacı...Tecrübelerime dayanarak söylüyorum :D
-
b.ku yedim desenize :S
okuma hayatım bitiyor bi bakıma.
geçmiş olsun bana :S
ama başlıkları sildiler hocayı ikna ettik yarına biter heralde hoca sözünde durur inşallah.
-
Aynen fena bi durum ama ne yap et sakın ha sakın o disipLin cezasını imzaLama dövsünLer sövsünLer okuLdan atarım desinLer yinede o imzayı atma isterLerse aiLeni çaırsınLar yinede imzaLama ve sakın suçu kabuL etme,sana kabuL ettirmek için 50 farkLı yoL denerLer ama dediğim gibi sakın :) ayrıca sitedeki üyeLiğim fiLan hackLenmiş de pc'im zombi oLmuş de,ben değiLdim de bu bana karşı bi kompLo de :D arkadaşLarınLa bozuş gerekirse sonra nasıL oLsa 1 haftada barışırsınız bişeyLer ısmarLarsın =)
Edit: görmemişim hoca ikna oLmuş
-
Bende din hocasını şeytan yapmıştım falan 5 gün uzaklaştırma vermişlerdi..Allahdan o bu şekilde yırttım o cezadan ama hocanı ikna ettiysen bence fazla kafana takma can sıkmaya gerek yok..5 gün uzaklaştırma alsan nolur almasan nolur...Hem sen olduğunu anlayamazlar bile..Boşuna sıkıyorsun canını bence.
-
sağolun içim rahatladı valla :D
adamın şeyi kalkık biraz :D
yorum olarak
derste pantolonunu delebilitesi olan adam
diye bişey yazdı arkadaşım ya :D
adam görmüş heralde ki kan beynine sıçramış
-
Ohoo ozaman suç hocada şikayet edin müdüre deyin hocam kaLdırıp kaLdırıp okuLa geLio konsantre fiLan kaLmadı diye :D
-
olm bi dk ya hangi gerekçeyle disipline veriyorlarki =) okul dışındayız size sla disiplin vremezler okul adı vermedikçe =) anca kendi olduğunu anlarsa hakaret davası açar oda bi işe yaramaz.
hoca sizi resmen döte getirmiş yaw :D
bende kendi forumumda okula nerdeyse küfür edecek derecede kızıyorum hocalar .çağırıyo beni olm naptık san abunları yazdın diyolar bende anlatıyorum böle böle şeyler eksik düzeltirseniz kaldırırım onlarda düzeltiyo bende siliyorum :D
seni disipline verecek bir şeyleri yok merak etme ;)
-
adamların adı+soyadı, yeterli mi ?
bölümün adı Hocalarımız hakkında yorumlar
yeterli mi bu :D
-
ak okula pok atarken belli etmeyin başka isim kullanın mümkünse host domaine verdiiniz adlarıda takma kullanın :D
-
okulu bırak ak hocayada kapagı koy gıtsın .. fazla tırsmayın şu hocalardan yaw.. hepsı kendını bı bok sanıolar ama deııller. ..