Fena Bir Durum
-
eğer yok illa şikayet edecem derse ki eğer ..bu hocanın arabası felan yok mu hocayı azcık gözdağı verin tırsar yaw.biz adamın arabayı kaldırıp bahçede başka yere koyduyduk zamanında hey gidi günler hey adam bi geldi kafayı yicekti...
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------okulu bırak ak hocayada kapagı koy gıtsın .. fazla tırsmayın şu hocalardan yaw.. hepsı kendını bı bok sanıolar ama deııller. ..
-----------------------------yürü mart im Benim Seni Kim tutar :) sen ölemi yapıyodun :)
-
MAdem sıçtın sifonu çekmesini bil :D (ben uydurdum gzl oldu :D )
Siteyi kapıcaksın olcak biticek. Umarım atılırsın o okuldan :D hocaya kfr edilirmi? Abime müsfette dedi adam ben gene bişi demedim devlet seni adam yerine koyup karşına dikmiş öğretmeni şükret ve dinle.
-
Biz ne "uzak"laştırmalar gördük be dayı. 5 gün uzaklaştırma dediğin nedir ki?
Siteyi kapattır, kapattıramıyorsan zorla kapattır.
Martech'in dediği gibi de hocalar - istisnai durumlar dışında - tırsaktırlar. Gözlerini korkutmak lazım, korkuttunmuydu bi skim olmaz.
-
Ben Olsam Güzel Bi Döverdim Sizi :D Ne Alaka Yaw.Site Açıp Öğretmenlere Küfür Etmek ? Msn Neyinize Yetmiyor :D
-
her şeyin altındanda sen cıkıyon ya :D ne muzur adamsın :D
----------------------------- -
yAV hiÇ BİHALT OLAMZ SALLA SEN BEN ETMEDİM SİTE AÇMAKDA KÖTÜ BİŞEY DEYİL YAZANLARI BULUNDE SALLA DERT ETME RECEP TAYYİP ERDOĞANADA KÜFÜR EDİYOLAR CUMHUR BAŞKANINADA SİTELERDEN HANGİSİNİ BULUPTA ATYOLAR TAKMA KAFANA :D