Fenerbahçe / Video ..
-
S.a
"Milyonlarca taraftarın yan yana bağırıyolarlar hep berber kol kola adınla takımınla tarafatarınla en büyük sensin KANARYA"
bu tezahuratın stadda söylenmiş videosu olan arkadaş varsa atarsa bi yere çok makbule geçer ..
fenerbahcelide olsam basliklari kurallara uygun acin
underzero -
gfb nin sitesinde pınarbaşı fln var ama o var mı bilemem youtube de arat olması lazım.
-
bulan link atarsa sevinirim
-
http://www.fbtaraftar.com/archive/index.php?f-20.html
video yok ama baya güzel tezahüratlar var -
eyvallah hoca
-
febe nin ne zaman milyonlarca taraftarı olmuş lan : ))
3/5 çocuk yan yana gelmiş bağırıyorlar :D:D:D
-
adam bi paylasım yapmıs burda kurallara aykırı bişeyde yok herkes normal normal konusuor
şimdi niye gelipte polemik yaratcak bişi atıyosun ortaya? gs ye atılmış bi lafta yok burda?
ne yani fenerbahcenin milyonlarca taraftarı yokmu? bjk ninde var gs ninde var biz yok diyomuyuz? -
hı hı hı öle zati o yüzden siz 10bine oynuyouz da biz ağustos sıcagında 48bin biletli seyirciye oynuyoruz hey allahı ya beyni nerde bu milletin?
-
ben kurallara uymuyoer diye bişey mi dedim şimdi?
ben laf etmiyom ki doğruyu söylüom milyonlarca kişi yan yana toplanmış dio : =) bende yalan oldugunu söylüom ne var yani
bu topiği açan adamı senden daha iyi tanıom ben.. takılmak için söyledim bi kere : )) -
tamam hoca o zaman:) erzağı yaptm macı bekliodum öle ortaya dedin sandım zaten gerginim yazmısım öle:)
2 takımada basarılar bugün -
kardeş sayısal veriler ortadayani birbirimiz kandırmayalım mesela şeyi de kabul etmek lazım avrupa da en fazla taraftar 6s nindir.
Toplam Hit: 5844 Toplam Mesaj: 53