folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fenerbahçe / Video ..

Fenerbahçe / Video ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    lan sorce tam hıyarsın leeynn =)) olm helal olsun tamam aldınız uefa kupasını sene 1999 da aldınız aradan 7 yıl geçti 8. yıla girdik ozamanları sen hatırlıyomusun tam bilmem hani yaşın 20 olsa ozman 12 yaşındaydın :D

tamam sene önemli değil helal olsun aldınız .. peki çok büyük rakipler saymışın o adamlar bi kupa alıyo sora 8 sene bi bok yapmadan durmuyo .. lan daha bırak yarı finali flan 8 senedir çeyrek finale çıkamadınız lan .. şimdi gelir bunada sama sapan dersinki ama biz aldık..ben bişey demiyorum helal olsun aldınız ama büyüklük 1 kere kupa alıp 8 sene bibok yapamadan oturmak demek değildir devamı gelmedilir hadi 1 sene bişey yapama 2 sene bişey yapama 8 sene bişey yapamazsan ozamann bi bokluk vardır .. daha çeyrek finale çıkamadınız 8 senedir :)

nasıl olsa sende bi 6saraylısın anlamazsın benim nedemek istediğimi
    ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Benim Yaşım 19 Galatasaray Bana Bu gibi başarıları yaşattı..

Senin Yaşını Geçtim Babanın veya Dur Dedenin Yaşı diyelim 80 ve febeli..

ben 19 yıllık yaşamımda böyle güzellikleri tatmışım takımımla beraber

sor bakalım dedene 80 yıllık hayatında hiç böyle güzellikler yaşamışmı.. : )))

sadece bunu soruyorum sana..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    galatasaraya 3-0 yenilirken ikinci yarı atılan 4 gol! ve fener maçı alır..

6-0 ! ki bu sizin kupanızdan 3 sene sonra oldu yani daha yeni..

ayrıca iki takım arasında yapılan maçlarda fener açık ara önde..

fenerin 6alatasaraya karşı kazandığı çoğu galibiyet 5-0, 4-0,3-0 ..

sizinkiler bi tane 5-1 dışında 2-1, 3-2 .. ayrıca son derbiyi 4-0 aldık, ki mutlak pozisyonlar kaçtı ikinci bi 6-0 skandalından zor kurtuldunuz.. ayrıca 8 sene önce arsenalı yenmişiniz şimdi tromsoyu yenemiyonuz.. dün yendiğiniz takım takımdan sayılmıyo, bizimki rusyanın güçlü ekiplerinden kiev.. fazla konuşmaya gerek yok görecez derbide.. siz bizi yenemedikten sonra isterseniz barcelonayı yenin farketmez.. o barca nın sorunu, ama bizi yenemiyonuz bize karşı herhangi bi üstünlüğünz yok tam tersi biz sizden üstünüz ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bak sorci demiş leed yunaytıt o zmnın gözde takımlarındadndı taraftarlarını ztn biliyosunuz ama siz bilmesiniz hani yaş 20 olsa o zmn 12 yaşındasınız hatırlamassınız hani holigan diye dolaştılarda istde doradılar ya ha işte onlların taraftarları

ben 17 yaşındayım ozmn 9 yaşındaydım ve o maçların hepsini izledim hele hele o arsenali yendiğimiz maçı unutamıyorum

üstelik her takımın inişleri çıkışları olur daha geçen senelere kadar paranız yoktu çok şamiyon oluyopdunuz da laf ediyonuz sizdeki gururu anlamıyorum

bide memomusun ne sin sensin lan vatan haini
    önce kendi takımınızın tarihi araştırın sonra gelin amk rumları

üstelik sorci doru diyor nerde görülmüş milyonlarca taraftarın febe diye bağırdıgı birde şu 6saray ne anlamıyorum siz hala ordasınız galiba bizki mali zorluklar içinde şampiyon olup avrupada bişeler yapmaya çalışırken siz para havuzlarında yüzerken hala 6 dasınız allah akıl fikir ihsan etsin

sorci kurukalabalık demiş doru diyor lan o bağıranlar sanki bedavaya bağırıyor

abi bırakın başına mesaj atmayın siz bitirmessiniz hep siz üstünsünüz hep siz haklısınız hepiniz bölesiniz ben bişe demicem daha

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    son birşey memo 1-0 olsun bizim olsun ! o yeter bize

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bi kere fener Atatürkün takımıdır, Ata'nın bu takımı tutmasının sebebi de gs nin o zamanlar vatana ihanet etmesidir.. o pkklılar da bunun devam ettiğinin göstergesi.. ihanet ve kancıklıkla yola çıkan bi takımdan adam olmaz.. hem bizim taraftarımız gibisi yok bu ülkede, sizinkiler gibi 5 bin kişi gelmiyoz maçlara.. tıklım tıklım oluyo stad..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ..... git ya daha hayla fener atatürkün takımı diyor ya : )))

beşiktaşlı olm atatürk..

benim bütün söylediğim güzel laflara karşılık :)

daha hayla bana naval okuyon Hackermemo :)
    bütün bu söylediklerin garazinden dolayı :)

kendinizi hep büyük görüyorsunuz.. ama hiç birşeysiniz bunu kabul edin :) 1 grup çocuk çıkıyor Dünyayı Biz Yarattık diyor : )
    tabi s.kleyen yok onları ama onlar zannediyor ki herkez buna inanıyor : ) naH! inanıyor..

şahin kardeş deminden demiş :) başarı istikrar ister demiş : ) dünyanın en büyük klüpleri istikrarlı demiş..

Inter i Hepimiz Tanıyoruz Hatta Dünya Tanıyor..
    ve Düyanın En Prestijli takımlarından birisi
    bunu herkez kabul ediyor : )

ama adamlar ne hikmetse kaç yıl aradan sonra şampiyon oluyor hemde masada şampiyon oluyor.. bu adamları alkışlıyorsunuzda şanlı cimbomuma bok atıyorsunuz

geçiceksiniz onu sayın kadiköy güzelleri :))))
    onu gidin 7 yaşındaki çocuklara masal olarak anlatın belki onlar inanır..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    abi kurtuluş savaşı yıllarında beşiktaşlı futbolcular cepheye mermi taşırdı.zaten beşiktaşın kuruluş amacı istanbulda ajanlık falan yapmaktı.

galatasaraylılar cephede savaşırdı.kayıtlara bakabilirsiniz o yıllarda galatasaray lisesi mezun verememiş hepsi şehit olmuş.

fenerbahçeliler napmış ?
    kadıköy papazın çayırında düşman kuvvetleriyle top oynamış onları yenmiş de bilmem neymiş.
    yenince sanki adamlar anadoludan çekilioduda.

ulan hiç bi zaman şanlı bi tarihiniz olmadı olamıcakta.çünkü takımın kökünde bi uyuşmazlık var.ne bilim kötü kokular gelio takımdan.

para futbolcu hepsi var kabul kalite 10 numara fenerde ama nerde abi başarı ulan başarı.

şampiyonlar liginde 2.tura çıkın sokaklarda fb bayrağı sallıcam aq ya yapın bişiler lan :D

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    basın bunuda yaz ulan :D

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    arkadaslar benim anlamadigim sey su ortaligi kızıztırmakda deil daha onceki arakdas demiski kupayi 1999 senesinde aldiniz 8 sene gecti dedi peki yaa fenerbahce 8 sene icinde bi basari yaptimi yokK turkiyeye ilk kupayi tattiran kim galatasaray oldu. okadar oyuncu aldilar o kadar para bayıldılarda noldu hic bi sey sıfıra sıfır ama galatasaray ismi duyulmamis oyunculari hep yıldız yapip dünyaya ismini duyurdu. galatasarayda hep basari olmustur avrupada cok basarılı oldu. neyse takım takımdır ßütün Türk takımLarina ßa$ariLar diLerim..
Toplam Hit: 5862 Toplam Mesaj: 53