Fenerbahçe Kartı Olan Ve Maça Gitmeyecek Var Mı?
-
Amq Biletixi fenerbahçe kartı olmayana bilet vermiyor..Fener gs maçına gitmeyecek ve fenerbahçe kartı olan mürid var mı aramızda?
ya da bilet almak için başka bi yol?taa şükrüye gitmeden?
-
Fenerbahceden kart alcak kadar takımına baglı bi adam gs macına gitmicek ve sana kart mı vercek :D
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------
Fenerbahceden kart alcak kadar takımına baglı bi adam gs macına gitmicek ve sana kart mı vercek :D
-----------------------------her taraftarda derbi bilet alacak kadar para olmayabilir babiş...
Fenerium Alt B - F Blok: 255,00 TL
Fenerium Alt C - E Blok: 305,00 TL
Fenerium Alt D Blok: 315,00 TL
Fenerium Alt G Blok: 205,00 TL
Fenerium Üst Tribün C-D-F-G Blok: 154,00 TL
Fenerium Üst Tribün E Blok: 175,00 TLFenerium Üst Tribün H-I Blok: 132,00 TL
Migros: 66,00 TL
Türk Telekom: 66,00 TL -
stada gidip alsak kart göstermemiz yine zorunlumu ?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------değil diye biliyorum ama tam emin değilim
-
nasil yani migrostan alsan bile kartmi gerekkiyor:S:S
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------zorunlu. ba$kasinin karti olunca da gi$edeki dallamalar killik yapabiliyo.
-
hocam bi tanıdığım gidecek maça biletler bitmiş diyodu onuda bi araştır istersen..
-
yaw bu bileti nasıl temin edicez..bide gsye kıç kadar alan var biletler ilk günden karaborsaya düşecek..var mı bilen bi yöntem söyleyin...?
-
Hocam Fenerbahçe kartının çe$itlerine göre bilet alabilirsin.son 48 saate kadar kartın varsa bilet bitmez.
Fenerbahçe klasige 1 , golda 2 , platinuama 4 bilet veriyorlardı die hatırlıyorm bulmaya calı$ bi yerden bnde klasik kart var ama onu arkada$a verdim 1 hakkı var zaten.. -
Metanet bunu yazdı:
Hocam Fenerbahçe kartının çe$itlerine göre bilet alabilirsin.son 48 saate kadar kartın varsa bilet bitmez.
Fenerbahçe klasige 1 , golda 2 , platinuama 4 bilet veriyorlardı die hatırlıyorm bulmaya calı$ bi yerden bnde klasik kart var ama onu arkada$a verdim 1 hakkı var zaten..
-----------------------------peki gs tarafından bilette mi fb kartından başka yolla alınmıyo reis?