Fenerbahçe Kartı Olan Ve Maça Gitmeyecek Var Mı?
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Fenerbahçe kartının çe$itlerine göre bilet alabilirsin.son 48 saate kadar kartın varsa bilet bitmez.
Fenerbahçe klasige 1 , golda 2 , platinuama 4 bilet veriyorlardı die hatırlıyorm bulmaya calı$ bi yerden bnde klasik kart var ama onu arkada$a verdim 1 hakkı var zaten..
-----------------------------peki gs tarafından bilette mi fb kartından başka yolla alınmıyo reis?
-----------------------------galatasaray taraftarının biletleri 4-5 gün kala satışa çıkar diye tahmin ediyorum. :)
bu arada fenerium ya da maraton tribünden bana gişe fiyatına bilet lazım..
bi arkadaşım için lazım yani :)
elinde fazla olan varsa pm atsın görüşelim. -
maraton full kombine, bilet sati$i yok.
$u anda sadece fenerium alt icin bilet var diyolar
-
Arkadaş alınma da sen bu cahillikle (bilgiye ulaşma babında söylüyorum) gs maçınının biletini hayatta bulamazsın.
En iyi ihtimal maç günü karaborsadan alman 3-5 kat para basıp :) Elemanlar nasıl organize çalışıyor bir bilsen, hele kartsız bilet bulma imkanın gs maçı için 0.
Bu kart zımbırtısı yokken bile aynı anda biletix gişelerinden ve online satışa çıkardı; site kilitleniyordu genelde online alayım diyenler avucunu yalardı,çok hızlı ve şanslı olman lazımdı, normal gişelerde de adamlar çete kurmuş, kendi adamları biletler bitene kadar tur döndürüp alırlardı. Şöyle diyim onlar önceden hazırlanıyor biletix çalışanlarını da tanıyolar, geceden de gidip yatıyorlar,her türlü muameleyi de yapıyorlar :) Bak bu eski sistem,şimdi yeni sistem ne oldu stadın 5 te 4 ü bitiyor zaten kartlı elemanlarla. Karaborsacılar oraya da kaydı tabi,neyse sen kartının olmadığını söylüyorsun. Kalan 5 te 1 lik kesimden de çok zor bu şartlarda. Karaborsacı tanıdık bulucan :P Yine de bol şans...
Bilgiler: Profesyonel Futbol Takımımızın; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, oynayacağı Turkcell Süper Ligi'nin 10. hafta maçının bilet satışına ait bilgiler belirtilmiştir.
Biletler; 28 Eylül - 18 Ekim 2009 tarihleri arası Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 19 Ekim 2009 tarihi itibariyle de genel satışa açılacaktır.
Kongre Üyeleri ve Platinium Taraftar kart sahipleri 3, Gold kart sahipleri 2, Classic kart sahipleri 1 bilet alabileceklerdir. Bilet satışında kart ibrazı mecburidir. -
bu kart sistemi hem iyi hem kötü , iyi kısmı bileti leri daha önceden satarak hem yığılmayı önlemeleri hemde 1 ay öncesinden sattıkları için satışta sorun çıkmaması
kötü yanı başka takım taraftarları sorun yaşıyor,,
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
nasil yani migrostan alsan bile kartmi gerekkiyor:S:S
-----------------------------yok sanırım migros ttnet onlar tribün adı
kapalı açık gibi reklam olayı heralde :/