Fiat Bis Konusunda Bilgisi Olanlar
-
ilk param olduğunda benim de hayallerimde bis vardı. skip attınız agalar. harbi kötü mü o kadra. 1000 liraya da zaten ne beklenir dimi :(
-
hacı o arabayı alırsın anca gömersin o şekilde kurtulursun :)
bende ilk para biriktirdiğimde 2-3 binlik arabalara bakıp alasım geliyoduda işin rengi öle değilmiş.
1000 liraya alırsın 2-3 ayda reset atar tekrar almış gibi olursun :)
onun yerine 2-3 daha koy şahin filan al.
-
ağlenceli olmasına olur bişey diyemem ( arkadaşların 4-5 kişi farklı bir yere kaldırıp götürür) ama çok sıkıntı yaşarsın sıkıntı yaşamamak için 5000 lira felan gözden çıkart derim ozaman da şahin felan alırsın. haa 2011 temiz çıksa bende arabamı satıp alırım o ayrı :)
-
Hocam iyi hoş arabadır, eğlencelidir belki ama benim gözümden şundan farksız http://orucogluendustriyelambalaj.rehberalem.com/firmalar/34880/urun/karton_kutu_747.jpg. Onun yerine biraz daha para biriktirip bir vosvos alabilirsin mesela :) Hem yapacağın piyasa olarak hem de keyif olarak emin ol Bis'den daha iyidir.
-
Hocam 3.000 tl ye ford taunus yada Lada alablirsin ikiside kaya gibi araba hem daha geniş :))
-
ilk arabamdı, 2.000 alıp, 2000 sattım ama bi o kadar da masraf etmişimdir, git murat 124 ya da serçe al, hiç olmazsa yedek parçaları ve tamirat masrafı daha az.
-
tam genc işi Söyle 18 yenı ehlıyet almıs söyle Saçlar fönlü joleli kafalar güzel:) fazlamı abartıyorum amk
-
Aileden gelen Sanayicilikden dolayı :) en kötü arabada olsa öle yada böle yapım binerim Fiat Bis güzeldir tabi bu senin arabaya olan bakımından dolayı değişir Karasöründe bir sıkıntısı yoksa paslanmış, çürümüş motordaki sorunları hallettirtmen en kolayı onların yenisi var :) kaportanın yok malesef bana kalsa al derim ama arkadaşlar biraz tepki göstermiş aman alma diye vs. sebebi şundandır cebinde paran olmassa arabaya binme sakın öle yada böle birşekilde bir yeri bozulur elbet sen yaptırtmak için gidersin parana göre iş yaparlar sonra yine bozulur bu döngü sürekli devam eder böle sanayide buyüzden sürüklenirsin Temiz bulman önemli ikincisi cebinde paranın olması önemli paran yoksa arabayı unut :) VW Beetle yada Bugy bildiğimiz vosvos bunları alabilirsin bozulma ihtimali en düşük arabadır bizim millet pek bilmiyor değerini ama yinede sağlam ve çok güzel arabadır. ben 65-70 arası modellerini kullandım o Klasikliğine hayranım yada ben klasik seviyorum oyüzdendir. 2000-5000 Arasında paranı hazırla al VW taş gibidir. Tercih senin araba çok Klasik ararsan Fiat Bis gibi olsun dersen tavsiyem Fiat 500 ben çok aradım bulamadım temiz belki senin şansına güzel bişeyler çıkar.