folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Fiber İnternet Yazili Kutu

Fiber İnternet Yazili Kutu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yağmasak da gürlüyoruz diyen reklam kokan hareketler bunlar.

Kısaca: itnelerrr..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Hocam, konu gizli değil. Yeni yasaya göre "Firma itibarını zedelemekten" diye bir maddeden ceza alabilirsin.

Yanlış biliyorsam yamultun.

Yok hocam. Bunlarda zedelenecek itibar da yok zaten. Mahkemeye gitsem orda da ispatlarım düzenbazlıklarını. Ekşi Sözlük'te Twitter'da bile çok daha ötesinde sabah akşam ana avrat küfür yiyorlar. Kendilerine laf eden 20342904813094 kişiye itibar davası açsalar, buna ayıracakları kaynak sebebiyle batarlar. Ayrıca ceza bile alsam gocunmam. Öyle nefret ediyorum şunlardan. 

anonim6918524 tarafından 21/Şub/16 12:39 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Türkiye fiberleniyor arkadaşlar öyle demeyin.

Baz istasyonu konusunu araştırmak lazım. Malum GSM işine girdiler, şirketleri birleştirdiler. Bir katakulli dönmesin? Normalde baz istasyonu kuruyoruz dediniz mi genelde mahalleli o istasyonu yıkar. Ama fiber dedin mi kim açıpta bakacak ki? Altyapısı olmadan sadece kutu konması çok enteresan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Türkiye fiberleniyor arkadaşlar öyle demeyin.

Baz istasyonu konusunu araştırmak lazım. Malum GSM işine girdiler, şirketleri birleştirdiler. Bir katakulli dönmesin? Normalde baz istasyonu kuruyoruz dediniz mi genelde mahalleli o istasyonu yıkar. Ama fiber dedin mi kim açıpta bakacak ki? Altyapısı olmadan sadece kutu konması çok enteresan.

Aynı cumleyi dun ben babama kurdum ve bu olaydan ciddi anlamda supheleniyorum. Detayli sekilde arastirmamim sebebide bu zaten

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

o kutu iç mekan kutusu , neden dışarda onu anlamadım.

baz istasyonuda olamaz , konum itibari ile bi binanın içine değil çatısına konur , soğutması aküsü modülleri filan derken çok yer kaplar

bu göstermelik bişi olabilir , daha önce mahallenizde fiber altyapısı yoksa tırt bu kutu. hadi fiber var diyelim ve buda kutusu desek yine o direğe bunu koyamazlar.

ortam çok karışık , takipteyim :D

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Buyrun resimler beyler bu kutulari bina icine koyuyolar bizim direge takip gittiler cevrede fiber altyapi falanda yok :D

:D:D:D sırf hava olsun diye koymuşlar gibi duruyo :,D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

O kutuları açarsanız karşılaşacağınız manzara. (1:10'dan sonrasına dikkat)

https://www.youtube.com/watch?v=JRBA1qJExEc

anonim6918524 tarafından 21/Şub/16 13:04 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

edit:// yanlış mesaj

pSkpt tarafından 21/Şub/16 13:06 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bakır kablolardan bunlar 20mbps üzeri hız verebiliyor ya adsl2+ ıvır zıvırına onun için sağa sola döşüyorlar içinden bildiğin eski bakır kablolar geçiyor. Milleti mikmeye çalışıyorlar böyle. Fiber dediğin şeyin alt yapısını kurmaları 6 ay sürüyor salakların nereye fiber döşüyor. Anca bize döşemeye çalışıyorlar işte.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

@baristbt hocam olayin farkindayimda anlamlandiramiyorum :D mantik ariyoruz yok bildigin komedi gibi kutuyu takti adamlar gordukce gulesim geliyor mahallede 2-3 manyakda mahalleye fiber geliyor falan seviniyor :D

@interfector dedigini sekilde 20+ mb alicaksak ben raziyim yeterki bu kutudan oyle bi olay olsun kotaya takilmadan 4-5mb aliorum zaten 20mb bizim icin nimet yeni bir cagin baslangici olur :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 6112 Toplam Mesaj: 48
ttnet fiber