Fiber İnternet Yazili Kutu
-
Yağmasak da gürlüyoruz diyen reklam kokan hareketler bunlar.
Kısaca: itnelerrr..
-
ontedi bunu yazdı
Hocam, konu gizli değil. Yeni yasaya göre "Firma itibarını zedelemekten" diye bir maddeden ceza alabilirsin.
Yanlış biliyorsam yamultun.
Yok hocam. Bunlarda zedelenecek itibar da yok zaten. Mahkemeye gitsem orda da ispatlarım düzenbazlıklarını. Ekşi Sözlük'te Twitter'da bile çok daha ötesinde sabah akşam ana avrat küfür yiyorlar. Kendilerine laf eden 20342904813094 kişiye itibar davası açsalar, buna ayıracakları kaynak sebebiyle batarlar. Ayrıca ceza bile alsam gocunmam. Öyle nefret ediyorum şunlardan.
-
Türkiye fiberleniyor arkadaşlar öyle demeyin.
Baz istasyonu konusunu araştırmak lazım. Malum GSM işine girdiler, şirketleri birleştirdiler. Bir katakulli dönmesin? Normalde baz istasyonu kuruyoruz dediniz mi genelde mahalleli o istasyonu yıkar. Ama fiber dedin mi kim açıpta bakacak ki? Altyapısı olmadan sadece kutu konması çok enteresan.
-
Austen bunu yazdı
Türkiye fiberleniyor arkadaşlar öyle demeyin.
Baz istasyonu konusunu araştırmak lazım. Malum GSM işine girdiler, şirketleri birleştirdiler. Bir katakulli dönmesin? Normalde baz istasyonu kuruyoruz dediniz mi genelde mahalleli o istasyonu yıkar. Ama fiber dedin mi kim açıpta bakacak ki? Altyapısı olmadan sadece kutu konması çok enteresan.
Aynı cumleyi dun ben babama kurdum ve bu olaydan ciddi anlamda supheleniyorum. Detayli sekilde arastirmamim sebebide bu zaten
-
o kutu iç mekan kutusu , neden dışarda onu anlamadım.
baz istasyonuda olamaz , konum itibari ile bi binanın içine değil çatısına konur , soğutması aküsü modülleri filan derken çok yer kaplar
bu göstermelik bişi olabilir , daha önce mahallenizde fiber altyapısı yoksa tırt bu kutu. hadi fiber var diyelim ve buda kutusu desek yine o direğe bunu koyamazlar.
ortam çok karışık , takipteyim :D
-
Absolut bunu yazdı
Buyrun resimler beyler bu kutulari bina icine koyuyolar bizim direge takip gittiler cevrede fiber altyapi falanda yok :D
:D:D:D sırf hava olsun diye koymuşlar gibi duruyo :,D
-
O kutuları açarsanız karşılaşacağınız manzara. (1:10'dan sonrasına dikkat)
https://www.youtube.com/watch?v=JRBA1qJExEc
-
edit:// yanlış mesaj
pSkpt tarafından 21/Şub/16 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Bakır kablolardan bunlar 20mbps üzeri hız verebiliyor ya adsl2+ ıvır zıvırına onun için sağa sola döşüyorlar içinden bildiğin eski bakır kablolar geçiyor. Milleti mikmeye çalışıyorlar böyle. Fiber dediğin şeyin alt yapısını kurmaları 6 ay sürüyor salakların nereye fiber döşüyor. Anca bize döşemeye çalışıyorlar işte.
-
@baristbt hocam olayin farkindayimda anlamlandiramiyorum :D mantik ariyoruz yok bildigin komedi gibi kutuyu takti adamlar gordukce gulesim geliyor mahallede 2-3 manyakda mahalleye fiber geliyor falan seviniyor :D
@interfector dedigini sekilde 20+ mb alicaksak ben raziyim yeterki bu kutudan oyle bi olay olsun kotaya takilmadan 4-5mb aliorum zaten 20mb bizim icin nimet yeni bir cagin baslangici olur :)