Fiber Tekne Kiralama İşi Yapılabilir Mi ?
-
futurist bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıfuturist bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Yaa müritcan sen gel tekne senin ve arkadaşlarınındır ..Müritten de paramı alacaz :)) Antalyanın malesef kalıplaşmış iş hayatı var.Ama Manavgat Kemer öyle değil çok daha canlı.Aslında Antalya turistlik yer sayılmaz(merkezi).Turistlerin %90 ı ilçelerinde olur merkezinde benim gibi marabalar çalışır :)) Yemek kültürü Antalya'nın en büyük eksiklikliği bencede.İleriye dönük kalkınma planlarımın içine küçük bir kebapcı düşünüyoru.(Anne Adana baba Mersinli). Antalya'da simit için güzel yerler var ama bilmek gerekiyor tabi İstanbul kadar güzel olamasada yapıyorlar :) Ben yerli yabancı gayrimenkul satışı yaptığım için yazları ben daha yoğun oluyorum.Yazları dediğim gibi çok canlıdır buralar.Gelir ve zamanın olursa Side'ye gitmeni tavsiye ederim oralar hediyelik konusunda daha canlı bir şehir.Pahalılık konusuna gelince merkezler gerçekten pahalı.Bir döner ayrana kebap fiyatı istiyor nımıssızlar :)) Bunca yıldır buradayım hiç yemedim mesela onlardan en az onlar kadar lezzetli yapan yerler var (çok daha makul fiyatlara).Tekneden yürürsek konuya daha neler yapabiliriz ,? Birde üstü açık klasik bir araç ile düğün fotografı,gelin arabası gibi işler de düşnmüyor değilim hani.O konu hakkıhda ne dersin?
Aaa teşekkür ederim. bu sayfayı yazıcıdan çıkarayımda kanıt kalsın :) Ne kadar yakınımda olsa esnaf olan herkese para verilmesi taraftarıyım. çünkü herkes böyle düşünürse nasıl para kazanacak millet. ancak ufak bir indirim beklerim o ayrı :) Zaten Antalya çok güzel, deniz çok güzel, yine gelecek ben :) Muğladan sonra tabi :)
Zaten şu side ve kemer için adeta yalvardım ama topluluğun kötü tarafı hız kesiyorlar :) Kendi başıma 1 saatte gezdiğim yeri 3 saate çıkarınca sıkıntı ..
Birde yanında çocuk varsa acıkır, susar, çişi gelir, sıkılır, yorulur uykusu gelir, lokantada hamburger diye ağlar :) Deepoya kötü dedin ama en güzel yemek orda. günün menüsünü al :) 11 tl.
Ben en iyisi tek geleyim.
Yemek işini muhakkak düşün.
Öncelikle hedef kitlesi iyi. evlenen çiftler !!!!
Oğlan yüzmüş yüzmüş sona geldim diye kızı mutlu etmek için gereksiz herşeye evet diyor. ( laf aramızda çok üzülüyorum. Garibim kazıklandığının farkında ama kızın nabzını tuttuğundan ne yapacağını şaşırmış. pazarlık yapıp en iyi ihtimal ucuza mal etmeye çalışıken, " yine size gelirim" diyen müşteri vardı. bizim patron " yine mi evleneceksin " demişti :)
Kızda salağa yatıyor bir dahamı evleneceğim diyor. ve bu süper ikiliyi mutlu etmek boynumuzun borcudur.
Klasik araba artık benim kanımca çok klişe gelmeye başladı. Ama çevrenin nabzını yokla. Eğer talep varsa neden olmasın. bir denersin kiralık arabayla baktın kazandırmıyor bırakırsın.
Tekne komseptini geliştiri ve yanına denk birini alıp birkaç tekne halinde durumu geliştirisen doğum günü nişan dan bile kaznırsın.
fotoğraf çekim mevzusunuda ekledimmi tamamdır.

oda yetmez teneyi ışıklı ve üstüne takılan çıkarılan bir çadır yap.
sonra çiftlerin adının takılıp çıkacağı "love forever" " aytuğ ile sibel" gibi yazı eklenebilir yap
Gezi sırasında gittiğiniz yerde bir kişi ayarla foto çeksin gül atsın falan :) Kızları kandırmak kolay yeterki yetenek olsun.

Yaa sen misafirsin insan misafirden para alırmı her zaman beklerim.Gerek kabile olarak gerek tek olarak :)) Evet malesef ki kabile halinde gezmek cok zor..Özellikle gittiğin yer yokuşlar varsa yorulan,tıslayan oldumu çekilmiyor.En güzeli belirli bir yol haritası ile gitmek yoksa şaşkın şaşkın ördek yavrusu gibi sağa sola gidiyor insan.. Side bu bölgenin en eski yerleşim yerlerinden birisidir.Kemer ise doğal güzellikleri ile ön plana çıkar.Kemer'in rusu meşhur :D .Evet klasik araba işi dediğin gibi biraz modası geçti ama sadece düğün olarak değil yabancı turistleri(özellikle zengin yaşlı) kişileri gezdirmek gibi projelerim var.Projeler çok ama malesef ki farklı sektördeyim o işten de kopamıyorum :)) Kebap olayını mutlaka yapacam inanılmaz bir potansiyel var burdakiler lezzete aç malesef.O yolladığın tekneler harika olmuş yaaaa.Ama Antalya o kadar romantik bir şehil değil malesef :((( Bu arada bende profesyonel fotograf makinesi var fotograf ile ilgileniyorsan ödünç verebilirim.Depoo küçük evet İstanbuldan gelen birisi için orası süpermarket kadar kalacaktır diye düşündüm :D Fiyat olarak makul orası genelde outlet olarak biliniyor...Evet yaa çok üzülüyorum gerçekten evlenen çiftlere.Emlak işide öyle malesef.Yeni evlenmiş yada evlenecek hanım ablamız ne derse adam evet diyor..1000 lira etmeyecek daireyi 1.500 e tutmaya kalkıyorlar.Ben engel olmasam adama yazık olacak :D Yaa abla yapma o ev o kadar etmez filan ikna ederek vazgeçiriyorum uygun ev gösteriyorum.3 kuruş kazanacam diye adamı yıllarca kazıklatmayim dimi ama :)) Ama kızda cok saflığına gelmiş yaa pot kırmız :D