Fidan Dikmek
-
1049 bunu yazdı
Şunu anlayamadım ben mazur görün. Orman idare ya da belediye ücretsiz fidan veriyor diyorsunuz. Tamam çok güzel bir uygulama da bu adamlar niye kendileri ekmiyorlar yaşanılır bir dünya yaratmak için? Hani her yeri ağaçlandırma babında 3-5 ay sıkı çalışsalar ellerindeki tüm fidanları kurutmazlar mı? Bu işte bir mantık hatası var gibi geldi.
Mantık hatası yok sadece benim köyde 10 milyon metre kare arazi var nereye nasıl dikecen personel sayısı yetersiz sulaması var budaması var dikmesi var sadece diktim bitti yok bu gin dikkdiğin fidana en az 10 yıl bakman lazım yok sal all dik kurut ne anlamı var
-
1049 bunu yazdı
Şunu anlayamadım ben mazur görün. Orman idare ya da belediye ücretsiz fidan veriyor diyorsunuz. Tamam çok güzel bir uygulama da bu adamlar niye kendileri ekmiyorlar yaşanılır bir dünya yaratmak için? Hani her yeri ağaçlandırma babında 3-5 ay sıkı çalışsalar ellerindeki tüm fidanları kurutmazlar mı? Bu işte bir mantık hatası var gibi geldi.
şu şekilde düşün orman idarede çalışan veya belediyede çalışan adam kaç kişi? bir şehirde bulunan halk kaç kişi?
Bunlar zaten yapıyor ağaçlandırma çalışması. arttırmak için u ygulamaya gidiyorlar
Bu ağaçları yetiştirende zaten bunlar. Alın dikin diyor sadece. Biz bir ara liseye gittik bağ bahçe kurun devlet destek veriyor diye anlattık. Onlarda aynı senin gibi devetin arazisi çok o niye dikmiyo dediler. Devlet size arazide veriyor dikecekseniz fidan parasıda veriyor. üstelik bakım parasıda veriyor daha ne yapacak diye söylemiştim.