Fifa VS Pes

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Klavyedeki turkce karakter eksikligi icin ozur.

http://img3.picload.org/image/adcolcp/6455311223_392bf.jpg

Tecrube ile sabittir.

Ogrenciyiz malum arada sirada toplaniyoruz bir evde takiliyoruz felan. Genelde oyun oyunamak yerine geyik muhabbet

adamina gore alkol veya ders degisiyor. Tv izliyoruz disarida geziyoruz kizlarla takiyoruz falan filan.

Bilgisayardan pek anlamadiklari icin arkadaslar bir gun getirdi laptoplarini 2 tane kol almislar birazda oyun atalim diye

PES 13 + Crack yapmami istediler torrentten indirdim kurdum , kendim yillarin FIFA cisiyim Pes e ezelden karsiyim sebebi ise

bu oyunla buyumemin yani sira Fifa da aldigim oyun keyfini ve zevkini Pes de hic bir zaman alamadim her ozelligi ile bana aykiri

bir oyun yani. Neyse bir hafta felan gecti arkadaslarin evine gittim 2 kisi tv izliyor biri cay koyuyor diger 2kisi ise Pes atiyorlar

sirayla donuyorlar kaybeden gidiyor bazen de yenen geciyor vsvs. Bir el atayim bari dedim arkadaslarim la ilk yarida ciktim oyundan

dedim gercekten siz bu oyundan ne zevk aliyorsunuz ben neyi yanlis yapiyorum , valla biz egleniyoruz diyorlar sirayla oynuyoruz saatlerce.

Bende inat ettim hazir ortam da var kollarda var FIFA 13 indirdim kurdum kendi bilgisayarima gittim arkadaslarin evine dedim biraz da

Fifa atalim , mirin kirin ettiler ama basladik oynamaya.

Pes ci arkadaslardan ilk yorumlar.

1. Abi bu daha gercekci olmus

2. Valla adamin icinden gecmedi daha

3. Paslar felan daha iyi gibi sanki.

4. Kaleciler de iyi top tutuyor ha.

5. Oyun daha hareketli gibi

http://img3.picload.org/image/adcolig/alexgoodefifa13l.jpg

Resimdeki gibi vs vs buna benzer bariz farklari arkadaslar yorumladilar benim bir dayatmam olmadan ben sadece gulumsedim.

oyun bitti arkadaslar Ama PES daha guzel diyip kalktilar koltuktan.

Evlerine gittigimde gene pes oynuyor oluyorlardi arada benim laptop a takip Fifa atiyorduk derken bir gun turnuva duzenlemeye karar verdik

10 kisi bunu FIFA da yaptik. Turnuva bittiginde bir kac kisi FIFA gercekten daha guzelmis diyip benim saflarima gecti ama hala

PES abi PES daha iyi diyip duruyordu bir cok kisi. Zamanla 2 oyunu da esit siklikla oynamaya basladikca bu yok oldu. 

En fanatik PES Ci arkadas bile benim evin kapisindan girdigimi gordugu gibi kollari sokuyordu (bilgisayari FIFA kaldirmiyordu ama PES i 

dusuk ayarlarda uyariyi yok say diyerek oynayabiliyordu ) 

Toplam 1 aya yakin zamanin sonuna herkez FIFA ci olmustu ve sunu soylemek istiyorum FIFA da aldigimiz zevk hepimizin daha fazla

o cosku daha fazla. Fifa da bir mac atarken oynayanlar ve izleyenler icin bir derbi havasinda geciyor oyun

PES atarken 2 kisi oyun bitene kadar oyunu sessizce oynuyorar 30dk 40dk belki mac bitince ee abi kim yendi ? dedigimizdd 3-2 gibi

bir yorum. Fifa oynanirken ise AHH be nasil tuttu onu \ OF OF OF gole bak \ Abi benim takim cok kotu.

Kisaca

PES Oynarken Biz

http://img3.picload.org/image/adcolid/url.jpeg

FIFA Oynarken Biz

http://img3.picload.org/image/adcolcc/1323998412-frenc.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Uzun bulanlar

CTRL + F

Kisaca

yazip sonrasindan ozeti gorebilirler. Tamemen gercek gozlemlere dayali esit sartlarda ortaya cikmis bir durumdur deneyin gorun.

Tabi daha cok eglenmek istiyorsaniz. Sizi zorlayan yok secim sizin.

PanxeR tarafından 15/Şub/13 14:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Fifada ne buluyorsunuz hocam pes candır :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Şimdi tayfuncum alışmışık pes'e bana daha güzel geliyor :)

hepiciğini okudum yinede pes aga :D

edit:adamina gore alkol veya ders degisiyor. şurayı çok vurgulu okudum nedense 

0x656e tarafından 15/Şub/13 14:44 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ya isteyen istediğini oynar  neyin tribine girdiniz...  ben pes ve fifa oynamıyorum sevmiyorum bana göre 2 side dandik. 

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

pes futbol oyunudur, fifa futbol similasyonudur

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Şimdi tayfuncum alışmışık pes'e bana daha güzel geliyor :)

hepiciğini okudum yinede pes aga :D

edit:adamina gore alkol veya ders degisiyor. şurayı çok vurgulu okudum nedense 

The cemmatciler de var hocam , oyun oynarken fim izlerken fark edemiyorsun ama konu alkole gelince herkezin kulturu birbirinden farkli

ozellikle bodrum dan odemise okumaya giden biri olarak bunu cok iyi goruyorum. Lisede fark edilmeyen ev halleri felan insanin

kisiligini ortaya koyuyor >) ders en buyuk ortak nokta.

MaxeL bunu yazdı

ya isteyen istediğini oynar  neyin tribine girdiniz...  ben pes ve fifa oynamıyorum sevmiyorum bana göre 2 side dandik. 

Neyin tribi , sen su liseyi bitirde ergenlik triplerini birak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Zaten fifada en sevdiğim taradı oyunu pc de oynarken 1 kol + klavye oynayabiliyorsun malesef ps3ümüz yok.Peste çok sorun çıkarıyor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Dönem dönem değişir bu vs'nin kazananı.

Bizde pes oynarız, her türlü oyunu test eden arkadaşım var o fifa'yi beğeniyor.

kişisel görüşüm: eskiden fifa iyiydi ancak şu an pes. 

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Aynı şeyleri bende yaşadım zamanında:D

2011 yılına kadar sıkı pes fanıydım. 2011 de pesin demosunu oynadığımda hayran kalmıştım ondan 2-3 gün sonra fifa 11 demosu çıkacaktı. İşte yeni nesil fifa artık pclerde filand eniliyordu, indirip deneyeyim dedim ve o günden beri hiç orjinal futbol oyunu almamış olan ben 11-12 ve 13 yılının  fifalarını çıktıkları gün aldım:D

İşte bizim evde arkadaşlara fifa 11 i göstermişitm halen pes daha iyi filan diyorlardı, tabi oyuna alıştıklarında pes tarihe gömüldü. Şimdi hepsi fifacı.

Pes turnuvası olduğunda genelde dediğin gibi 2 kişi oynuyor diğerleri normal takılıyor kendi hallerinde. Ama fifa da öyle değil çok daha zevkli geçiyor maçlar. Gol kaçtığında uğultular filan çıkyor bildiğin:D

Pes de atılan goller hep biribirinin kopyası ama fifa da hiç beklemediğin top gol olabiliyor. Maç içinde sana o rahatlığı veriyor oyun. Yani pozisyonun gelişimine göre hareket edebiliyorsun. Pes de sanki belli sınırlar içerisinde sıkışıp kalıyorsun istediğin şeyi yapmakta zorlanıyorsun.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

wining elevendan önce fifa oynardım ne zaman ps1 de winning eleven cıktı fifayı oynamaz oldum ve hala da pes oynuyorum.oynanabilirliğini verdiği zevki daha cok seviyorum gerçi o da fifaya benzemeye başladı ama olsn bi türlü alışamadım fifaya

Toplam Hit: 3765 Toplam Mesaj: 19