Fifa VS Pes

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

pes futbol oyunudur, fifa futbol similasyonudur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Küçük yaştan beri pes oynardım ilk oynadığım pes 3 tü öylede devam etti taki fifa 12 oynana kadar gerçekten çok hoşuma gitmişti yinede peside indirmiştim pes 12 de messiden top alamıyordum tekniği yüksek olan oyuncular çok barizdi sildim fifaya döndüm.Fifa 13 şimdi daha bi ayrı daha bi güzel olmuş pes 13 ü denemedim daha ama fifanın eline su döküceğini sanmıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    Disubev bunu yazdı

Küçük yaştan beri pes oynardım ilk oynadığım pes 3 tü öylede devam etti taki fifa 12 oynana kadar gerçekten çok hoşuma gitmişti yinede peside indirmiştim pes 12 de messiden top alamıyordum tekniği yüksek olan oyuncular çok barizdi sildim fifaya döndüm.Fifa 13 şimdi daha bi ayrı daha bi güzel olmuş pes 13 ü denemedim daha ama fifanın eline su döküceğini sanmıyorum

2013 te daha iyi hocam artık eskisi gibi bi oyuncuyla al git olayı zor oluyor defanslar daha iyi.pes 6 da falan orta sahadan atardım ben benim için daha zevkliydi yiyen için aynı şeyi söyleyemem :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Başlığı içeriği okudum Panxer e manyak lan bu dedim, yorumları okudum, hepsi manyak amk dedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Disubev bunu yazdı

Pes 13 sorunlu hocam , pesciler bile beğenmiyor.  FIFA ise en kaliteli yapımlardan biri olmuş durumda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

karşılaştırma yapma özürlüsü bir millet olduğumuz için daha hiç xbox 360 da yada ps3 de fifa oynamayıp fifa ya bok atan, pes fifa dan iyi diyebilen insanlar var. 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

En son fifa 98 oynamıstım,  pes den Fifa 13(Orjinal)'e geçtim ilk oynayışlarda farklı geliyor zamanla alışıyorsunuz, mutluyum gayet güzel. Pes oynayamıyorum artık

edit: ilk maçımda 11 tane yemiştim

orjinalse,

fifada istediğiniz zaman online maç yapabiliyorsunuz

pesde sezon beklemek gerekiyor sanıırım (emin değilim)

DE5TROY3R tarafından 15/Şub/13 18:30 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Daha geçenlerde kuzenle oynadık pes 2013.

Barça alınca deli ediyodu beni, kanatlara verdiği an defans mallaşıyor arkadaş. (not: ben real madrid)

hele top pedro'ya gelince, kesin gol amk.

baktım geleni atıyo gideni atıyo, ben de bulduğum her topu c.ronaldo'ya verip

ortasahadan cezasahasına kadar spastik spastik hareketlerle adam geçerek gol atıyodum.

başka türlü atılmıyo arkadaş hiç sevmedim.

ve oyunda en sinir olduğum nokta:

ben korner kullanıyorum eleman uzaklaştırıyo, gene onda kalıyo top.

o korner kullanıyo ben uzaklaştırıyorum, gene onda kalıyo...

eski pes'lerde de vardı ama bu kadar bariz değildi.

Toplam Hit: 3767 Toplam Mesaj: 19