Fifa VS Pes
-
Cosmic bunu yazdı
pes futbol oyunudur, fifa futbol similasyonudur
-
Küçük yaştan beri pes oynardım ilk oynadığım pes 3 tü öylede devam etti taki fifa 12 oynana kadar gerçekten çok hoşuma gitmişti yinede peside indirmiştim pes 12 de messiden top alamıyordum tekniği yüksek olan oyuncular çok barizdi sildim fifaya döndüm.Fifa 13 şimdi daha bi ayrı daha bi güzel olmuş pes 13 ü denemedim daha ama fifanın eline su döküceğini sanmıyorum
-
Disubev bunu yazdı
Küçük yaştan beri pes oynardım ilk oynadığım pes 3 tü öylede devam etti taki fifa 12 oynana kadar gerçekten çok hoşuma gitmişti yinede peside indirmiştim pes 12 de messiden top alamıyordum tekniği yüksek olan oyuncular çok barizdi sildim fifaya döndüm.Fifa 13 şimdi daha bi ayrı daha bi güzel olmuş pes 13 ü denemedim daha ama fifanın eline su döküceğini sanmıyorum
2013 te daha iyi hocam artık eskisi gibi bi oyuncuyla al git olayı zor oluyor defanslar daha iyi.pes 6 da falan orta sahadan atardım ben benim için daha zevkliydi yiyen için aynı şeyi söyleyemem :D
-
Başlığı içeriği okudum Panxer e manyak lan bu dedim, yorumları okudum, hepsi manyak amk dedim.
-
Disubev bunu yazdı
Pes 13 sorunlu hocam , pesciler bile beğenmiyor. FIFA ise en kaliteli yapımlardan biri olmuş durumda.
-
karşılaştırma yapma özürlüsü bir millet olduğumuz için daha hiç xbox 360 da yada ps3 de fifa oynamayıp fifa ya bok atan, pes fifa dan iyi diyebilen insanlar var.
-
En son fifa 98 oynamıstım, pes den Fifa 13(Orjinal)'e geçtim ilk oynayışlarda farklı geliyor zamanla alışıyorsunuz, mutluyum gayet güzel. Pes oynayamıyorum artık
edit: ilk maçımda 11 tane yemiştim
orjinalse,
fifada istediğiniz zaman online maç yapabiliyorsunuz
pesde sezon beklemek gerekiyor sanıırım (emin değilim)
DE5TROY3R tarafından 15/Şub/13 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Daha geçenlerde kuzenle oynadık pes 2013.
Barça alınca deli ediyodu beni, kanatlara verdiği an defans mallaşıyor arkadaş. (not: ben real madrid)
hele top pedro'ya gelince, kesin gol amk.
baktım geleni atıyo gideni atıyo, ben de bulduğum her topu c.ronaldo'ya verip
ortasahadan cezasahasına kadar spastik spastik hareketlerle adam geçerek gol atıyodum.
başka türlü atılmıyo arkadaş hiç sevmedim.
ve oyunda en sinir olduğum nokta:
ben korner kullanıyorum eleman uzaklaştırıyo, gene onda kalıyo top.
o korner kullanıyo ben uzaklaştırıyorum, gene onda kalıyo...
eski pes'lerde de vardı ama bu kadar bariz değildi.