Fight Clup Manyakları Yazsın Sadece

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Ya kaçıncı izleyişim bilmiyorum , gene izledim.. Gene ilk kez izlemiş gibiyim... Sayılı filmi defalarca izleyebilirim.. Gene olsa ortam gene izleyebilirim... Ya film iyi güzel buraya kadar , hemen hemen birçoğumuzda izlemişizdir fakat , defalarca izlemiş olmama rağmen filmin sonundaki sahnede saliseler içinde geçen sahnenin neden olduğunu halen anlayamadım... 1 salise falan sansürlü bir içerik geçiyor. Elinde Fight Clup olan varsa , bakarsa dediğimi anlayacaktır.. Filmin tam son sahnesi , binalar yıkılıyor Marlayla el ele izlerken olan sahneyi izleyin... Sizce anlamı nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkesi korkuttun kimse cevap yazmadı kesin o sahne rüyalarına girmiş bunların ueheuheuehuehuehuueu

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Erkek
    ya bunu uzun zamandır biliyordum... şimdi yazmak geldi aklıma.... sizin için o sahnenin videoyu kesip koyucam.. az beklein .. izleyenler yorumlarını yapsın , o sahnenin neden olduğunuda açıkalayacağım... :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek
    Bekliyoruz...

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    en sonda bi alet çıkıyo işte. tyler durden film editing ile uraştğı için bunuda eklemiş filme. aslında biz tylerın bize yazdığı bir filmi izliyoruz gibi. kontrol hala onda gibi bi anlam çıkarılabilir.
    ayrıca sadece orda değil filmin bir çok yerinde tyler var. mesela filmin başlarında fotokopi çerkerkende arada 1 kare var. doktorla randevusundada bir kare var.
    bende kaç kere fight clubu izledim bilmiyorum ama tek kelimeyle mükemmel bir film.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bi de bu var. decanin dedigi sahneye bakiim derken $ans eseri yakaladim.
    filmin 3ncu dakikasinin 21nci saniyesi

$imdi yine filmi izleyesim geldi. tam da yatmaya hazirlaniodum :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu da decanin bahsettigi sahne

bayanlar ve niksiz bakmasin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    doktorla konuşurken orda da olmalı koridorda.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Erkek

Gladio saolasın çok güzel hazırlamışsın :) Ya bu olay "25 kare" olayıyla dalga geçiyor, insan gözü 25 karede 1 kareyi algılayamıyor.Ama bilinç altınız algılıyor.Ve bilinç altınıza yerleşiyor , mesela bir filim yapın her saniyede 1 karede ( 25 fps ) esprisi burdan gelir 1 / 25 fps de bir kareye miğde bulandırıcı resim koyarsan miğden kalkmış şekilde filmden kalkarsın.. 1980 lerde CocaCola bunu yapmış, filmlerde sürekli cola resmi geçiyormuş, sonradan kaldırılmış tabi.. Yani böyle kısaca :))

Vazgeçilmezsin Fight Clup !

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet film güzel ama şu 1/25 olayını anlamadım.Neden kaçırılan sahne o oluyor,belki ben o olaydan 1 sniye önce gözümü açıp kapadım anlamadım ben dalgayı!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Filmde baş kahramanımız olan şizofren arkadaş Bradle karşılaşmadan evel en az 5-6 sahnede tak gözüküp kayboluyor bu brad.Burdanda anlayacağımız gibi adam  yavaş yavaş deliriyor.Son sahnedeki olayda şu.hani Tyler'ın işlerinden bahsediyor.İşte sinemada bazı karelerle oynuyor falan.Filmdede öyle bi hoşluk olsun diye sona öyle bişey eklemiişler başka bir anlamı yok.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 17