Fight Clup Manyakları Yazsın Sadece
-
Removed...
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Gladio saolasın çok güzel hazırlamışsın :) Ya bu olay "25 kare" olayıyla dalga geçiyor, insan gözü 25 karede 1 kareyi algılayamıyor.Ama bilinç altınız algılıyor.Ve bilinç altınıza yerleşiyor , mesela bir filim yapın her saniyede 1 karede ( 25 fps ) esprisi burdan gelir 1 / 25 fps de bir kareye miğde bulandırıcı resim koyarsan miğden kalkmış şekilde filmden kalkarsın.. 1980 lerde CocaCola bunu yapmış, filmlerde sürekli cola resmi geçiyormuş, sonradan kaldırılmış tabi.. Yani böyle kısaca :))İyide o zamna burda brad pitt'in resmini göstemelerinde amaç ne sence? yani bilinç altımız brad pitt'i algılasa ne olcak ? algılamasa ne olacak? yani burdaki espriyi anlamadım?
-
ya arkadaşlar bu filmi nereden indirebilirim türkçe alt yazı yada dublaj ikisinden biri mutlaka olacak ama bir link werebilirseniz sevinirim
-
Dostum nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer istanbulda oturuyosan git beşiktaş, sinan paşada var 3 milyona al hiç uğraşma bence o kadar indirmeye falan, hem başında ağrımaz yani.
sana bol şans.
-
brad pitt in canlandırdıgı rol sinemada filmlere y.rrak resimleri koyuyo ve milleti neye ugradıgına sasırtıyo.milletle dalga gecmiş oluyo haliyle.filmde pitt in gizlice goruldugu 5 sahne var sanırım.burdaki amaç bence izleyici yani bizle kafa bulmak ve filmin etkisini arttırmak.bi arkadasım var hastası filmin hatta nickini EDWARD diye degiştirdi.20 kere izlemiş ama bu 1 saliselik sahneleri fark etmemiş.filmi niye sevdigini sordugumda ise cevap veremiyo.amaç açık yani.çaktınız siz mesajı. bu tur seyler bi filmi kült yapar yada batırır.bu film ise goklere cıktı.mukemmel.
eger seviyosanız bole filmleri DAVİD LYNCH in filmlerine goz atın derim.bide KUBRİCK.
SANIRIM KONUYU DERLEDİM. aklınızla........................
-
konuyu hortlatmak gibi olmasın ama görememe ihtimali çok düşük :|