Fikir Almak İstiyorum!
-
Arkadaşlar merhaba,
38 gün evvel üye olduğum EMS ( Erol Marketing Sistem) için bazı taktik ve fikir almak için bu konuyu açtım.
Sisteme 60 TL'lik bi ödeme ile katıldım, ilkden baya şüphelerim vardı herkesin olabileceği gibi ama sistemin ürünlerini alıp, siparişler çoğalmaya başlayınca pek bir derdim kalmadı satış konusunda.
38 gündür üyeyim, son 2 hafta ciddiye alarak satışlara başladım ve 238 TL'lik satış yaptım. Bana iyi sayılacak bir prim ve sıcak satıştan kazanç sağladı.
Ama, sistemden ödeme alabilmem için şart olan 3 üyeyi hala temin edemedim.
Bunun için öncelikle bir web sitesi açtım. ( buteklifsana.com - şuan domain dns sorunu var.)
Burada hem sistemi anlattım, rehberlik yaptım , hemde referans ile üye kazanmayı amaçladım.
İlk amacım gerçekleşti, 25-26 günde ; 4.000 üzerinde kişi siteyi ziyaret etti. Tamamen organik hitlerle üstelik.
Fakat, buna rağmen tek bir referansım henüz oluşmadı.
Sistem detaylı bir panele sahip cidden, her aksiyondan haberdarsınız.
Şimdi burada sizden yardım istediğim konu;
* Bu sistem özellikle ev hanımları , emekliler ve öğrencilere hitap eden - ek gelir düşünenlere hitap eden bir sistem. Bunun için ne gibi atraksiyonlara girişmem lazım üye kazanmak için ?
Reelde ve sanalda ne gibi şeyler yapmalıyım.
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler. -
öğrenci falan dediğim için browse oyunlarında toplu mesaj at ama samimi olsun toplu olduğu belli olmasın ordan çekersin ben lockwerz da öyle yapmıştım pek lockerz gibi değil seninki ama
-
Doğru diyosun hocam. Özellikle bayan arkadaşlar için ideal mesela, onların çevreleri hem geniş hemde makyaj ve tekstile meraklıdır - çevresine satsa ürünleri yeter :)
Denemeye değer, teşekkürler. -
Ref link ver üye olayım, belki denerim şansımı.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Ref link ver üye olayım, belki denerim şansımı.
p.m attım. -
Yokmu başka fikri olan arkadaşlar ?
-
konuyu hortlatalım...
-
böyle internetle falan olmuyor bu işler.
çevren varsa götürüyorsun.
-
husnuweb bunu yazdı:
evet aynen öyle, işte onun içinde fikir şart. mesela ne gibi bişeyler yapayım ki, referans üyem artık. satışlar çok dert değil. malların kalitesi, fiyatı vs.. çoğu kişiye cazip geldiğinden katalogda görünce tereddütsüz alıyorlar. -
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------katılıyorum hocam...
-
erol saadet zinciri :D
kolay gelsin hacım