Fileml.Com Dan Bu Dosyayı İndirebilirmisiniz
-
abi bir türlü indiremedim http://fileml.com/0o58R 0.01kb boyutu içinde şifre var dosyanın yardımcı olacak biri varmı
-
bilen yokmu ya
-
la bu site fake la bende bir ara takıldım buraya bi dosya için. Yok neymiş gösterdiği sitelere üye olunca incekmiş Yalan hepsine oldum indiremedim dosyayı :S
Eğer fake değilse cidden dosyalar indiriliyorsa bende merak ettim bakalım kim nedicek. -
bole bişi var hoca bu site sharecash.org ama fileml diye giriliyo sharecash.org burdan indiriyor ne yapacaz bir bilen çıkar mutlak
-
sharecash ile hiç uğraşılmaz, sen o dosyadan umud kes hacu.
-
amna q 1,5 gb dosya indirdik ne olacak rar dosyasının şifresini nasıl kırabiliriz o zaman brute force tarzı değil ama
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
amna q 1,5 gb dosya indirdik ne olacak rar dosyasının şifresini nasıl kırabiliriz o zaman brute force tarzı değil ama
-----------------------------üzüldüm valla :(
-
Tnrsk bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------üzüldüm valla :(
hadi sen yine üzüldün ya ben -
Dosyanın tam adını google da aratmayı dene belki biyerde vardır şifresi
-
denedim malessef torrente indirmiştim adam rar dosyayı şifrelemiş bizde mal gib iarıyoruz ama bulamıyoruz adam para kazanmak için yüklemiş siteye ama reklamlara tıklıyoruz olmuyor yok gelmiyor dowload linki ingilizce yazıyor anlamıyorumda nne bok dediğini
-
2-3 gün uğraştım denemediğim script kalmadı.
fos.
bide siz gene üye olabilmişsiniz gösterdiklerine.
bende tek 1 tane reklam çalışıyordu diğerleri türkiyede açılmıyordu.
o çalışanda cep telefonu için üyelikti her ay 100 lerce kontör gidecek.
bende üye olmamıştım ümidi kesebilirsin :(
yada yabancı forumlara söyle o herifler indirebiliyor