Fileml.Com Dan Bu Dosyayı İndirebilirmisiniz
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
denedim malessef torrente indirmiştim adam rar dosyayı şifrelemiş bizde mal gib iarıyoruz ama bulamıyoruz adam para kazanmak için yüklemiş siteye ama reklamlara tıklıyoruz olmuyor yok gelmiyor dowload linki ingilizce yazıyor anlamıyorumda nne bok dediğini
-----------------------------işte torrent'e bu yüzden güven olmaz. ben de pek torrent kullanan birisi değilimdir,
bir gün bi film indiriyim dedim (yes man, o zaman vizyondaydı henüz)
700 mb indirdiğim avinin içinden 20 sn'lik reklam çıktı ii mi.
-
Daft bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
denedim malessef torrente indirmiştim adam rar dosyayı şifrelemiş bizde mal gib iarıyoruz ama bulamıyoruz adam para kazanmak için yüklemiş siteye ama reklamlara tıklıyoruz olmuyor yok gelmiyor dowload linki ingilizce yazıyor anlamıyorumda nne bok dediğini
-----------------------------işte torrent'e bu yüzden güven olmaz. ben de pek torrent kullanan birisi değilimdir,
bir gün bi film indiriyim dedim (yes man, o zaman vizyondaydı henüz)
700 mb indirdiğim avinin içinden 20 sn'lik reklam çıktı ii mi.
ya öyle oluyor aa belirli bbir kısmını indirince izleyebiliyorusn önizleme gbi. şunun şifresini hala bulamadım kafayı sıyıracam ya -
hoca reklamlara basınca alert tarzında böyle birşey yazıyor ne demek bu
You must use your VALID information while filling this out.
If your information is fake our system is outomatically alerted to permanently ban you and not unlock the download. -
geçen bende bir dosya indirememiştim. Diyorum bende mi bir salaklık var:) bu arada her zaman Türk torrent ;)