Fileserve Kapatıldı
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
hay aq benim bilgisayarda özel bişemi var rapidshareyede fileserveyede giriyo dnssiz
-----------------------------yeni yasak geldi. tam dns ler oturmamıştır. bi kaç güne sendede gider.
-
ameros bunu yazdı:
hay aq benim bilgisayarda özel bişemi var rapidshareyede fileserveyede giriyo dnssiz
----------------------------- -
bende açık çok enteresan :)
-
(fileserve.com) hakkında uygulanmakta olan kararlar:
ANKARA 14. SULH CM, 02/05/0201 tarih ve 2011/411 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (fileserve.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır. (The decision no 2011/411 dated 02/05/0201, which is given about this web site (fileserve.com) within the context of protection measure, of ANKARA 14. SULH CM has been implemented by 'Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı') -
google dns öneriyorum :) giriyor bende arkadaşlar
-
ben dns olmadan hangi site olursa olsun delip geçiyorum beyler nedendir acep :)
bu arada ben sadece kendi bilgisayarımdan tbt ye girebiliyorum başka yerlerde neden giremıyorum dns degiştirdiğim halde ?
-
Bizim millet böyle gittikçe daha bunlar neki. Bilgisayarı olanı hapse atsalar vallahi kimsenin gıkı cıkamaz yine aynı adamlara saygı duyar aynı adamları seçerler.
Nefret ettim vallahi kendi ülkemden başardılar sonunda. Bune saçmalıktır arkadaş ya dunyanın hangı noktasında boyle bırsey var.
-
AMpul bunu yazdı:
Bir mahkeme dosya upload sitesini neden kapatır? ne gibi bir sebep olabilir, nasıl bir ruh hali içinde verilmiş olabilir bu derece saçma bir karar. artık kantarın topuzu kaçtıki ne kaçtı.
-----------------------------megaupload yıllar önce ilk engellenen sitelerden birisiydi. youtube'un kapanması bir işe yaradı da girmeyi öğrendik.
-
manhyak bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
----------------------------- -
hotfile cemaatçidir kesin hocam onu yasaklamıyorlar :D