Fileserve Kapatıldı
-
bence bunlar ufak şeyler daha neler gelcek başımıza kim bilir
-
Yasaklar, sansürler servis sağlayıcı kaynaklı değil.
TİB yapıyor bu işi Turk Telekom değil.
TİB kararı sonucu aynı engellemeyi tüm servis sağlayıcılar uygulamak zorunda: Superonline, TTNET, Avea, Turkcell, Vodafone, vs
Eve yıldırım düşse telekomdan bileceksiniz
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Yasaklar, sansürler servis sağlayıcı kaynaklı değil.
TİB yapıyor bu işi Turk Telekom değil.
TİB kararı sonucu aynı engellemeyi tüm servis sağlayıcılar uygulamak zorunda: Superonline, TTNET, Avea, Turkcell, Vodafone, vs
Eve yıldırım düşse telekomdan bileceksiniz
-----------------------------aynı bok..sonucta bu siteleri kullanamıoz..sorun burda ismi telekom olmuş tib olmuş x olmuş ne fark eder ben kullanamadıktan sonra..ben götü kurtarma yanlısıyım artık..
-
FTP paylaşım yaparım siz yeterki down etmek isteyin la :F
-
bunlar hiçbirşey değil daha büyük şeyler olacak
-
Ekerci bunu yazdı:
aynı bok..sonucta bu siteleri kullanamıoz..sorun burda ismi telekom olmuş tib olmuş x olmuş ne fark eder ben kullanamadıktan sonra..ben götü kurtarma yanlısıyım artık..
-----------------------------Vodafone da Rapidshare'i engellemiş o zaman ( http://tahribat.com/Forum-Rapidshare-Erisim-Engellendi-139239/1/ )
Öfkenizi anlıyorum gençler, bu sansürcü zihniyete ben de karşıyım. Lakin burada önemli nokta bu engellemelerin servis sağlayıcı kaynaklı olmadığının farkında olmaktır. Vodafone'a telekom'a söverek yanlış adrese küfretmiş oluyorsunuz.
İşi yapan TİB ve adalet sistemimiz.
Servis sağlayıcılar emir kulu, TİB ne dese onu yapmak zorundalar yoksa lisansları gider.
-
ne bekliyordunuz ,örümcek kafalı bi zihniyetende bu beklenir ancak
yakında sadece devlet dairelerinin sitelerine girersek hiç şaşmayın.
-
MaviEkran bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
aynı bok..sonucta bu siteleri kullanamıoz..sorun burda ismi telekom olmuş tib olmuş x olmuş ne fark eder ben kullanamadıktan sonra..ben götü kurtarma yanlısıyım artık..
-----------------------------Vodafone da Rapidshare'i engellemiş o zaman ( http://tahribat.com/Forum-Rapidshare-Erisim-Engellendi-139239/1/ )
Öfkenizi anlıyorum gençler, bu sansürcü zihniyete ben de karşıyım. Lakin burada önemli nokta bu engellemelerin servis sağlayıcı kaynaklı olmadığının farkında olmaktır. Vodafone'a telekom'a söverek yanlış adrese küfretmiş oluyorsunuz.
İşi yapan TİB ve adalet sistemimiz.
Servis sağlayıcılar emir kulu, TİB ne dese onu yapmak zorundalar yoksa lisansları gider.
-----------------------------aynen. katılıyorum. dns değiştirince sorun yok nasılsa. tabi şimdilik...
-
abi neyin kafasını yaşıyorlarsa bende istiyorum aynından böyle bi mantık kafa yapısı mı olur
-
götü kurtarmaya bakın hacılar..bu ülkenin insanlarıyla artık bi yere varılmaz...