Filezilla İle İlgili Güvenlik Sorunu Yaşayan Oldu Mu Aramızda ?
-
Daft bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Herkes övüyor diye defalarca inatla yükledim sildim çünkü her seferinde hata veriyordu. Dosyayi atarken donuyordu falan. En sonunda pes ettim
Cute yi kullandim cok membundum ama 30 günlükmus bitince daha kullanamadim
Şimdi mozillanin eklentisini kullaniyorum.
Fena değil.
Daha iyi önerilere açiğim
crackli kullanma sıkıntı
virtualbox'a ufak bi xp kur 128 mb ramli
harddiskinin yedeiğini al (xp.vhd)
içine cute kur kullan
bitince harddiski eskisiyle değiştir
tekrar 30 gün
satın almayı deneseniz? o parayı kazanırken daha az zahmet çekersiniz amk.
Fdumanli tarafından 30/Ara/14 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Ortak ağdaysan normal ftp kullanma.
Dosya - Site Yöneticisi'nden şifreli bağlantı oluşturabilirsin. -
bine yakın hosting kullandım kurumsal, bir açıgını sıcıgını görmedim hayatta login detaylarını tutmam üzerinde o ayrı bir konu.
Ama filezilla açık kaynak kodlu ondan sızma olurmu dersen olmaz diyebilirim yaşadığım deneyimle.
-
açık kaynak kod nasıl daha az güvenli oluyor?
-
Ben winscp kullanıyorum şifreleri kendi klasöründe ini dosyasında şifreli olarak saklıyor. Kuruluma falan da gerek yok tek exe dosyası ve yanında ayarların tutulduğu ini dosyası var.
DarkSkull tarafından 30/Ara/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
yıllardır kullanırım ederim uygulamad sorun oldugunu sanmıyorum ama kişi eğer bilgisayarını yol geçen hanı yaptıysa kusura bakmasın kimse ona mübahtır birazda :)
-
muhammedonur bunu yazdı
Şahsi düşüncem daha çabuk ve büyük buglar bulunuyor, daha kolay exploit yazılıyor. Zamanını kaynak kodları incelemekle geçiren bir çok psikopat var.
-
pesimistzombie bunu yazdımuhammedonur bunu yazdı
Şahsi düşüncem daha çabuk ve büyük buglar bulunuyor, daha kolay exploit yazılıyor. Zamanını kaynak kodları incelemekle geçiren bir çok psikopat var.
bir nevi tester oluyorlar yani buglar daha çabuk keşfediliyor daha çabuk gideriliyor. Oysa açık kaynak olmayan bir yazılımda bugların bulunması sadece küçük bir test ekibinin işi. Ayrıca bahsettiğimiz program bir client programı ne gibi bir kusuru olabilir ki ne bulunabilir mesela bug olarak? kullanıcıya bunun zararı ne olur?
-
yaşadım sitlerime iframe bulaştı onun yüzünden
-
SeRDaR bunu yazdı
yaşadım sitlerime iframe bulaştı onun yüzünden
sonuçta bilgisayarına filezilla üzerinden bulaşmadı herhalde bu virüs?