Filistinli Anne Ölürken

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Filistinli Anne Ölürken Oğlunu Teselli Ediyor , bunu ve buna benzer olayları yapan herkesin ama herkesin a.qqqqqqq

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

çok dehşet bir görüntü :|

"anne" ; dünyadaki en sevgi dolu, en yüce şahsiyet...

buna sebebiyet verenleri ise dilime bile almayacağım... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bisey diyemiyorum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

üzüntüden ellerim titrio..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    israilin AQ nolcak zengin piçler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    he hamasta hiç sivil vurmuyo maşallah :| hiç otobüslerde kendini uçurmuyo :| hiç israilli çocuk annesiz babasız kalmıyo yani?yapılan şey güzel demiyorum şimdi biri çıkar saçmalar,ama bunu ii tarafta yapıyor,sadece müslümanlar diye(o da tartışılır) filistinlileri savunmak ne dereece mantıklı bilinmez.adamlar m.ö dahi buralardaydılar kimin hakkı acep bu topraklar,neyse efenim,şimdi bi linç kampanyasına gitmeyeyim ben burda :| filistinliler  gtü israil askerlerine yemeyip sivillere saldırmıyo.4o yılın başında 2 israilli asker öldürüyolar başarı gibi geziyolar helal olsun hamasçılara el fetihçilere .
    haklı(!) davalarında destekliyoruz değil mi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    o cocugun oz abisi bile olurum.kendimi dusundumde abi canli bombaya hazir hale gelirdim heralde

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    he hamasta hiç sivil vurmuyo maşallah :| hiç otobüslerde kendini uçurmuyo :| hiç israilli çocuk annesiz babasız kalmıyo yani?yapılan şey güzel demiyorum şimdi biri çıkar saçmalar,ama bunu ii tarafta yapıyor,sadece müslümanlar diye(o da tartışılır) filistinlileri savunmak ne dereece mantıklı bilinmez.adamlar m.ö dahi buralardaydılar kimin hakkı acep bu topraklar,neyse efenim,şimdi bi linç kampanyasına gitmeyeyim ben burda :| filistinliler gtü israil askerlerine yemeyip sivillere saldırmıyo.4o yılın başında 2 israilli asker öldürüyolar başarı gibi geziyolar helal olsun hamasçılara el fetihçilere .
    haklı(!) davalarında destekliyoruz değil mi?

genç hele bir soluklan...burdaki resimde anlatılmak istenen "bir annenin ölüm döşeğinde bile yavrusuna olan sevgisi..." evet arada israil e küfredecek çok insan çıkar şimdi (çıkmışta) ama konuyu bari biz polemiğe çevirmeyelim...haklı veya haksız her türlüsüne karşıyız sonuçta...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

burdan excaya sesleniyom senin a.q niye gönderdin lan bunu bana 1 gıdım moralim vardı onu da 2 sn yede sittin

a.q bune yaa annem hasta oluyo da üzülüyo insan bide oo çocugun yerinde oldugumu düşünsem önüme geleni vururdum...Allah yardımcıları olsun :(((

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

o çocuğun yerine koymuyorum kendimi..

çünkü o çocuk ben olsam o anda orda olmazdım. çoktan savaşa gitmiş ya ölmüş ya da hala savaşıyor olurdum.

bugün bu olayların tek nedeni arapların korkaklığı ve kahpeliğidir 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

o çocuğun yerine koymuyorum kendimi..

çünkü o çocuk ben olsam o anda orda olmazdım. çoktan savaşa gitmiş ya ölmüş ya da hala savaşıyor olurdum.

bugün bu olayların tek nedeni arapların korkaklığı ve kahpeliğidir

el kadar çocuk, sen onun yerinde olsan korkudan altına sıçıyo olurdun.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 16