Filistinli Anne Ölürken
-

Filistinli Anne Ölürken Oğlunu Teselli Ediyor , bunu ve buna benzer olayları yapan herkesin ama herkesin a.qqqqqqq -
çok dehşet bir görüntü :|
"anne" ; dünyadaki en sevgi dolu, en yüce şahsiyet...
buna sebebiyet verenleri ise dilime bile almayacağım...
-
bisey diyemiyorum :|
-
üzüntüden ellerim titrio..
-
israilin AQ nolcak zengin piçler
-
he hamasta hiç sivil vurmuyo maşallah :| hiç otobüslerde kendini uçurmuyo :| hiç israilli çocuk annesiz babasız kalmıyo yani?yapılan şey güzel demiyorum şimdi biri çıkar saçmalar,ama bunu ii tarafta yapıyor,sadece müslümanlar diye(o da tartışılır) filistinlileri savunmak ne dereece mantıklı bilinmez.adamlar m.ö dahi buralardaydılar kimin hakkı acep bu topraklar,neyse efenim,şimdi bi linç kampanyasına gitmeyeyim ben burda :| filistinliler gtü israil askerlerine yemeyip sivillere saldırmıyo.4o yılın başında 2 israilli asker öldürüyolar başarı gibi geziyolar helal olsun hamasçılara el fetihçilere .
haklı(!) davalarında destekliyoruz değil mi? -
o cocugun oz abisi bile olurum.kendimi dusundumde abi canli bombaya hazir hale gelirdim heralde
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
he hamasta hiç sivil vurmuyo maşallah :| hiç otobüslerde kendini uçurmuyo :| hiç israilli çocuk annesiz babasız kalmıyo yani?yapılan şey güzel demiyorum şimdi biri çıkar saçmalar,ama bunu ii tarafta yapıyor,sadece müslümanlar diye(o da tartışılır) filistinlileri savunmak ne dereece mantıklı bilinmez.adamlar m.ö dahi buralardaydılar kimin hakkı acep bu topraklar,neyse efenim,şimdi bi linç kampanyasına gitmeyeyim ben burda :| filistinliler gtü israil askerlerine yemeyip sivillere saldırmıyo.4o yılın başında 2 israilli asker öldürüyolar başarı gibi geziyolar helal olsun hamasçılara el fetihçilere .
haklı(!) davalarında destekliyoruz değil mi?
-----------------------------genç hele bir soluklan...burdaki resimde anlatılmak istenen "bir annenin ölüm döşeğinde bile yavrusuna olan sevgisi..." evet arada israil e küfredecek çok insan çıkar şimdi (çıkmışta) ama konuyu bari biz polemiğe çevirmeyelim...haklı veya haksız her türlüsüne karşıyız sonuçta...
-
burdan excaya sesleniyom senin a.q niye gönderdin lan bunu bana 1 gıdım moralim vardı onu da 2 sn yede sittin
a.q bune yaa annem hasta oluyo da üzülüyo insan bide oo çocugun yerinde oldugumu düşünsem önüme geleni vururdum...Allah yardımcıları olsun :(((
-
o çocuğun yerine koymuyorum kendimi..
çünkü o çocuk ben olsam o anda orda olmazdım. çoktan savaşa gitmiş ya ölmüş ya da hala savaşıyor olurdum.
bugün bu olayların tek nedeni arapların korkaklığı ve kahpeliğidir
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------o çocuğun yerine koymuyorum kendimi..
çünkü o çocuk ben olsam o anda orda olmazdım. çoktan savaşa gitmiş ya ölmüş ya da hala savaşıyor olurdum.
bugün bu olayların tek nedeni arapların korkaklığı ve kahpeliğidir
-----------------------------el kadar çocuk, sen onun yerinde olsan korkudan altına sıçıyo olurdun.