Filistinli Anne Ölürken
-
allah yardım etsin filistinli kardeşlerimize israil köpeklerininde savululacak bi tarafı yok dünyanın anasını ağlatıyorlar filistinde soykırım yapıyorlar filistini müslüman diye savunan bizsek israili savunan yahudimidir onuda düşünmek lazım tabi
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
he hamasta hiç sivil vurmuyo maşallah :| hiç otobüslerde kendini uçurmuyo :| hiç israilli çocuk annesiz babasız kalmıyo yani?yapılan şey güzel demiyorum şimdi biri çıkar saçmalar,ama bunu ii tarafta yapıyor,sadece müslümanlar diye(o da tartışılır) filistinlileri savunmak ne dereece mantıklı bilinmez.adamlar m.ö dahi buralardaydılar kimin hakkı acep bu topraklar,neyse efenim,şimdi bi linç kampanyasına gitmeyeyim ben burda :| filistinliler gtü israil askerlerine yemeyip sivillere saldırmıyo.4o yılın başında 2 israilli asker öldürüyolar başarı gibi geziyolar helal olsun hamasçılara el fetihçilere .
haklı(!) davalarında destekliyoruz değil mi?
-----------------------------Sen eğer bu resime bakıp buraya gelip böyle yorum yazabiliyorsan senin insanlığın şerefin hiç olmamış bu nasıl sapık bir zihniyettir ki sen bu fotoğrafı göre göre gelip israili savunuyorsun bu fotoğraf var ya senin o aptalca mantıksız ve faydası olmayan tartışmalarını aşıp insanlık evlat sevgisini gösteriyor ama sen onu anlamayacak kadar cahil aynı zamanda sapıksın
Seninle aynı ülkede yaşadığım için kendimden utanıyorum
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------o çocuğun yerine koymuyorum kendimi..
çünkü o çocuk ben olsam o anda orda olmazdım. çoktan savaşa gitmiş ya ölmüş ya da hala savaşıyor olurdum.
bugün bu olayların tek nedeni arapların korkaklığı ve kahpeliğidir
-----------------------------
söleyecek bişi bırakmamışsın kanka -
ne yazmissa yazmis bu kadar sert cevap yazmamalisin hakliyken haksiz duruma dusersin.
-
Terörün her türlüsüne karşıyım olan her zaman masum insanlara oluyo çünkü...