Film Haznesi Genişler Yardım.
-
Aklımda eskiye dair 2 film var ama isimlerini unuttum. parça parça hatırlıyorum 2sinide.
1. filmde uzaylılar vardı Dünyaya geliyorlar ve Takım elbise giyiyorlardı siyah takım elbise beyaz gömlek :) yanlış hatırlamıyorsam şu matrix deki adam oynuyordu yada ona çok benziyordu. küçük bi çocuk vardı ondan bişe istiyorlardı :D zorluyorum kendimi ve son olarak Siyah gözlük kullanıyorlardı :D2. filmde ise . dövüşmeyi çok iyi bilen biri vardı. sonra o adamın aynısından birtane daha oluşturuyorlardı ve kalbine bir pil takıyorlardı. pil uzaktan kontrol ediliyor ve istediği anda güç yüklenip daha kuvvetli oluyordu. birbiriyle dövüşüyordu. böyle bişiydi işte.
bilen varsa yardım etsin lütfen.
-
-
aLcoL bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.isminiunuttum.com/cocukken-izledigim-yabanci-uzayli-filmi-ariyorum.html
??
-----------------------------Süpersin hocam. 1.yi bulduk. Sıra ikincide.
-
ilkini men in black diye tahmin ettim ama değil sanırım :S
ikinciyi bilemedim adamın tipi falan biraz daha ayrıntı verebilir misin?
-
Prometheus bunu yazdı:
ilkini men in black diye tahmin ettim ama değil sanırım :S
ikinciyi bilemedim adamın tipi falan biraz daha ayrıntı verebilir misin?
-----------------------------Hocam genç yakışıklı bişiydi. :D:D kısa saçlıydı böyle nasıl desem amerikan saç tipi vardı sanki :) vucut yapısı Jetli yi andırıyordu :) ya önemli nokta adamın kopyasının içine bir cihaz yerleştiriyorlar. arttırdıkca adam dahada güçleniyordu. sonra ikisi kavga ediyordu :)
-
ulan The Shadow Men filminin tr düblajı yok nette. küçükken izlemiştim tv de tr düblaj şuan nette yok. altyazı desen o hiç yok :D:D moralim bozuldu ne güzel indirdim filmi.
-
2. film için "the one" dicem jet lee oynuyodu. paralel evrendeki kopyalarını oldurup kendisi gücleniyodu. en son dünyadakine geliyodu. belki budur?
-
Juliet bunu yazdı:
2. film için "the one" dicem jet lee oynuyodu. paralel evrendeki kopyalarını oldurup kendisi gücleniyodu. en son dünyadakine geliyodu. belki budur?
-----------------------------eğer oysa hiç izlemesin zaman kaybı bi filmdi
-
1 inci filmi bende izlemiştim kücük cocuk ailesiyle yolda giderken elindeki kamereyla uzaylıları cekiyordu tesadüfen o kamerayı almaya calışıyolartda cocuktan. siyah giyen adamlar olması lazım filmin ismi
-
2. film "tek" gibi geldi jet lee reyiz oynuyordu
-
yok hocalar. 2. film bahsettiğiniz film değil.
kopyası birden fazla değil tek bir kopyası var. yada durun bakıyım ya tam hayırlamıyorum kopyasıda olmayabilir. ama şunu tekrardan söyleyim
karşısındakinin kalp ritimleri arttıkca dahada güçleniyor. en üst seviyeye filan çıkıyor öyle dövüşüyorlardı.. :| ulan içime oturdu film kaç gündür arıyorum