Film Haznesi Genişler Yardım.
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------
1 inci filmi bende izlemiştim kücük cocuk ailesiyle yolda giderken elindeki kamereyla uzaylıları cekiyordu tesadüfen o kamerayı almaya calışıyolartda cocuktan. siyah giyen adamlar olması lazım filmin ismi
-----------------------------yok hocam siyah giyen adamlar değil. Gölge Adamlar :D filmi buldum indirdim fakat tr düblaj değil onu geçtim altyazısıda yok nette :D tam 14 sene önce izlemişim ozamanlar tv de tr düblajdı amık :D
-
ambient bunu yazdı:
1 inci filmi bende izlemiştim kücük cocuk ailesiyle yolda giderken elindeki kamereyla uzaylıları cekiyordu tesadüfen o kamerayı almaya calışıyolartda cocuktan. siyah giyen adamlar olması lazım filmin ismi
-----------------------------yanilmiyosam bende izledim o filmi. hatta video kaseti bir yazar'a goturup montaj olup olmadigini teyit ediyorlardi.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
ambient bunu yazdı:
-----------------------------yanilmiyosam bende izledim o filmi. hatta video kaseti bir yazar'a goturup montaj olup olmadigini teyit ediyorlardi.
-----------------------------aynen hocam. adam ufocu :D:D 2. filmle ilgili bilgisi olan yokmu acep ?
-
ilk film gölge adamlar orası kesin.
2. filmide hatırlıcam zorluyorum suan devreleri, kalbine bikaç yumruk atıp öldürüyodu yanılmıyosam ?
-
sLavee bunu yazdı:
ilk film gölge adamlar orası kesin.
2. filmide hatırlıcam zorluyorum suan devreleri, kalbine bikaç yumruk atıp öldürüyodu yanılmıyosam ?
-----------------------------:D bende çok zorluyorum hocam :D sanırım öyleydi hocam :D bir türlü aklıma gelmiyor çıldırcam :D
-
jet lee di galiba ordaki kopya adamlar, çünkü o kadar ii dövüş sahnelerini birtek ondan beklerim.Film vikipedilerine bakmak lazım ismi gelmedi valla aklıma hocam..
-
Uplayalım çıkar belki bir bilen.
-
son kez yukarı ..
-
Jean Claude 'ın vardı böyle bir filmi bakmadım ya ipucu olsun sanırım aradığın film o. ( Van Damme ) yani.
Bu vatandaşın var bu türlü 3-4 tane hangisi sen bul artık bak bu olabilir belki:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Replicant_%28film%29
-
zeyrekli bunu yazdı:
Jean Claude 'ın vardı böyle bir filmi bakmadım ya ipucu olsun sanırım aradığın film o. ( Van Damme ) yani.
Bu vatandaşın var bu türlü 3-4 tane hangisi sen bul artık bak bu olabilir belki:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Replicant_%28film%29
-----------------------------yok hocam van damme değildi . Hatırladığım bütün herşeyi yazdım. başka bişe gelmiyor aklıma şimdi zaten ümidimi kesmiş durumdayım.