Film İndirme
-
http://www.film-indir.com burdan bi türlü film indiremedim.nasıl indiriliyon ?
-
abi bırak yaw kolpa bi site burası.. sen bana istediğin film olursa pm at ben sana linklerini atarınm istersen.
-
hoca artık rapitten parca parca dosya ındırme yada vs coook gerıde kaldı cogu kıs torrent kullanıyor artık hemde cok saglam turkce torrentt sıtelrı var belessıte ısımlerı vermek ıstrdım ama reklam yapıyormus gıbı olurum ugrasma o sıtelerle googlede torrent arat ıclerın turkce olanlar bul ındır koc gıbı....
-
saol hacı ayıktım tskler :)
-
torrentle ilgili bir sorunum var
2-3 gün cok güzel calıştı utorrent fakat daha sonra hicbir dosya indirmemeye başladı...port acma gbi bir şansımda yok cünkü kacak wireless kullanıorum, ne yapabilirim portu acmak icin (eğer sorunun port oldugunu dusunuorsanız tabi)...yoksa ne yapayım?
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------torrentle ilgili bir sorunum var
2-3 gün cok güzel calıştı utorrent fakat daha sonra hicbir dosya indirmemeye başladı...port acma gbi bir şansımda yok cünkü kacak wireless kullanıorum, ne yapabilirim portu acmak icin (eğer sorunun port oldugunu dusunuorsanız tabi)...yoksa ne yapayım?
-----------------------------bitcomet öneririm :) türkçe dil desteği falan da var
Asıl konuya gelicek olursak, reklam olmasın diye pm'den sana bi site atıyorum ona bak -
utorrent e olmayıpte bittorentte olan ne var?
bitcomet kendi acık portuyla mı gelior?ondada port sorunu yuzunden giremiycem gene ama denerim saolasın
pm e baktım yoktu msj kozanaybar
-
La film indirebileceginiz torrent sitelerini verin ne reklam olacak alla alla :=) millet link vermeye korkar oldu ,boyle genel siteleri verebilirsiniz...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
La film indirebileceginiz torrent sitelerini verin ne reklam olacak alla alla :=) millet link vermeye korkar oldu ,boyle genel siteleri verebilirsiniz...
-----------------------------
harbi aq. link verinde bilek hıcalar. rapidle anam agladı -
evet arkadaşlar rapidden anamız ağladı bişi indiremiyoz doğru düzgün rapiddsiz film indirebileceğimiz bi yer yok mu yada rapid sağlam premium accountlar elinde olan yok mu
-
bende bi tane olcaktı dengesiz abü dur sana hemen göndermm :PP