Film İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    La film indirebileceginiz torrent sitelerini verin ne reklam olacak alla alla :=) millet link vermeye korkar oldu ,boyle genel siteleri verebilirsiniz...

Computerwolf senin lafına uyup torrente veren 3 tane sıte verecem eğer tatile çıkarakacak olursam senden bilecem. Aslında vermek istiyorum cünkü adamlar rapidden benim çektiklerimi millet çekmsin mkst ahanda linler ve tanıtımları

!.site torrentturk.com

ucretsiz uyelik istiyor. Sadace sorun su ındırme yaptıgınızın yarısı kadar seed ettırmek zorundaınsız. seed etmek yanı dosyayı ınıdrdım dıye hemen programın ıcındırden kaldırmayacaksınız durecek baskalrıda yararlanacak sıtenın ındırme hızı cok ıyı baglamtınız ne kadar ıyı ıse sonuna kadar kullenıyor.site turkce vegenellıkle verılen fılmlerın ya alt yazıları verılır yada turkcedır. ufak bır not uyelık ıcın bazen davetıye ısteye bılıyor.

(davetıye: http://www.torrentturk.com/signup.php?referrer=cry )

2.sıte torrenturkey.com

gene ucretsiz uyelık ısteyen turkce bır sıte bu sıte hakınnd fazla bılgım yok ama buda cok saglam bır sıte

3. sıte mininova.com

inilizce uyelık ıstemeyen bır sıte fılm klip mp konusunda cok ıyı ama fılmler genellıkle turkce degıl alt yazı bulması sıze kalıyor yada turkcelerıne denk gelmesı

4. site www.fulldls.com

bu sıtede mininova ıle aynı özellıklerde bir site

Benim tavisyem 1. sıtedır ındırme hızı ve guncelliği yonunden

NOT:AMACIM REKLAM DEĞİLDİR. BU SİTELERLE HİÇBİR ŞEKİLDE GENEK KULLANICI OLAMAM DIŞINDA EN UFAK BİR BAĞLANTIM YOKTUR. BURADAN SİTEYE GİREN ARKADAŞLRIN BANA EN UFAK BİR FAYDASIDA OLMAYACAKTIR. AMACIM TORRENTE YENİ GEÇMEK İSTEYEN ARKADŞLARA BİLGİ VERMEKTİR. BANLAMAK VEYA TATİLE GÖNDERMEK YERİNE EDİTLER VEYA YAZIMI SİLERSENİZ MEMNUN OLURUM....

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    ufak bir not utorrenti kullanmızı tavsiye ederim.Yapacagınız ayalralra inidirme upload etme hızlerını kendınız ayalıya biliyorsunuz bu sade normal sıteden ındırmelrdekı gıbı bağlatının tamanı kullanıp baska bır iş yapamz hale gelmıyorsunuz. mesala ındırme hınızı 12kb/sn ıle sınırlandırıp upload hzınız 2kb/sn ıle sınırlandırark hem dosyanız ıner hemsız baglatınız kasılmadan ısınzı yaparsınız. işiniz bıtınce sınırlandırmları kaldırıp bağlatınızın e son sınırdakı hızını kullanrak ındırme yaparsınız

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    cok makbule gecer  heyet kardeş

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    pm'i sana atmamıştım frosttear da madem yazın dedi kompüm yazim

www.cithiz.com film indirmek için
    www.mininova.com torrent için
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _DJ_
    _DJ_'s avatar
    Erkek
    Saolun torrenttürk güzel bi siteye benzio ama bi türlü üye olmadım hata oluştu dio...:(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    La film indirebileceginiz torrent sitelerini verin ne reklam olacak alla alla :=) millet link vermeye korkar oldu ,boyle genel siteleri verebilirsiniz...
    www.mp4film.net  :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 2410 Toplam Mesaj: 17