Film Satış Ve Kiralama Nasıl Oluyor ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Silent_King bunu yazdı:
evet dostum öyle işte nereye basvurcaz ne belgesi almamız gerekiyor bide ilk filmleri aldığımızda kaça patlar bunları öğrenmek istiyorum.
orijinal filmler mi ?korsan değil yani
evet orjinal. Orjinal filmleri rafa düzeceğim. gelen baksın diye. sağ sola reklamda yaparım kira 1 lira diye. zaten gelenler soruyor kaç liraya çekiyosunuz diye 2 lirada çekim yaparım. aşağı kat müsait. şimdi -
up cevabımı alamadım
-
Bence hiç dükkanının ciddiyetini bozma.
Yapacan kendi işinde ürün yelpazeni genişlet.Firmanın güvenilirliğini de zedeleme.
Şahsım adına CD kiralayan bi dükkana güvenlik sistemimi kurdurmazdım.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Bence hiç dükkanının ciddiyetini bozma.
Yapacan kendi işinde ürün yelpazeni genişlet.Firmanın güvenilirliğini de zedeleme.
Şahsım adına CD kiralayan bi dükkana güvenlik sistemimi kurdurmazdım.
-----------------------------öylemi diyorsun. zaten işte 2. senemiz. dükkanı açalı 2 sene oluyor. işlerimizin çoğu Telekom üzerine. sadece dükkan boş kalmasın diye istiyordum bu işi. bi anlamdada haklısın aslında ciddiyet bozulur gibi :S
-
benim gördüğüm kayseride 4 tane orjinal cd getiriyor adam diziyor
arkada bilgisayardan film dolduruyor :S
kiradan kazanmıyor yani -
kroo bunu yazdı:
benim gördüğüm kayseride 4 tane orjinal cd getiriyor adam diziyor
arkada bilgisayardan film dolduruyor :S
kiradan kazanmıyor yani
bizde altta doldururuz hacı sorun değil mekan müsait... ama kirada iyi para getiriyor. çünkü sürekli takıldığım bi yer var meydanda bi yerlerde... yani günde 50 film rahat kiraya veriyor. bi o kadarda dolduruyor heraldebu arada kayseri bulusması yapacaz gelirmisin yakın zamanda
-
Artık normal film kiralayan pek görmedim(hiç yoktan samsunda öyle) Adam zaten normal filmi 1 tl ye satıyor pc den yazıyor.Ama ufak ilçelerde hala kiralandığını çok gördüm.Bunun yanında en çok DVD ler kiralanıyor.Eğer piyasa şartları ve internetin uygunsa bir tane hotfile(veya rapid) hesabı alırsın 15-20 dk bi DVD film indirir arşiv yaparsın ;) ciddiyeti bozar mı bilmiyorum ama iş yapar bence.