Film Tavsiye Edelim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Daha dün izledim, WARRIOR hocam. izle de gel beğenmedim dersen amuda kalkıcam o kadar yani

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Gereksiz konu olmaz inşAllah.. :) Son zamanlarda izlediğimiz ve beğendiğimiz yeni filmlerden bir tavsiye verelim.Fazla spoiler içermeden de anlatalım ki izleyecek olanlar için katletmiş olmayalım..

Brake filmini izlemenizi tavsiye ederim.Mükmemmel bir aksiyon filmi.Film son 5 dakikaya kadar sadece bir arabanın bağajınca geçiyor.Senaryo mükemmel..Son saniyeye kadar izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Sonunu gördükten sonra hadi be dedirten türden..

Brake tarzi, bahsettigin turden,
    The Exam(sinav), oldukca guzel, bi is mulakatini anlatiyor ve bi sinav salonunda geciyor sadece. Cok surukleyici.
    The Man From Earth(Dünyali Adam) izledigim dusuk butceli(tahminimce) en harika film, sadece bi evde geciyor, senaryosu mukemmel otesi, muhtesem bi yapit..

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Gereksiz konu olmaz inşAllah.. :) Son zamanlarda izlediğimiz ve beğendiğimiz yeni filmlerden bir tavsiye verelim.Fazla spoiler içermeden de anlatalım ki izleyecek olanlar için katletmiş olmayalım..

Brake filmini izlemenizi tavsiye ederim.Mükmemmel bir aksiyon filmi.Film son 5 dakikaya kadar sadece bir arabanın bağajınca geçiyor.Senaryo mükemmel..Son saniyeye kadar izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Sonunu gördükten sonra hadi be dedirten türden..

The Exam(sinav), oldukca guzel, bi is mulakatini anlatiyor ve bi sinav salonunda geciyor sadece. Cok surukleyici.
    The Man From Earth(Dünyali Adam) izledigim dusuk butceli(tahminimce) en harika film, sadece bi evde geciyor, senaryosu mukemmel otesi, muhtesem bi yapit..

dediğin filmleri bede izlemiştim hocam gerçekten ikiside güzel the man from earh izlediğimde yuh be dedim malit olarak : sadece kameraların yaktıgı elektiriği gördüm ama film güzeldi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Son izlediğim 2güzel film.

Hugo

3 Idiots

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Dünyalı adamı izlemiştim o mükemmel bir kurgu zaten tartışılmaz..Sınavıda tavsiyen üzerine dün izledim çok hoşuma gitti hocam eywallah.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

DeadSoul bak bu müridin tavsiye ettiği zodiac filmini tavsiye ederim

Gerçek bir olaydan esinlenilmiştir zodiac killer :D  tarihteki yakalanmayan serikatillerden biridir 10 numaradır

Jason bourne serisini izlemediysen izle aksiyon ajanlık felan süper film

Traning Day - İlk Gün  danzel washingtonun filmi güzel gangsta bir polis:D

Yer altı peygamberi  çok güzel bir film buda 

American History X  tavsiye ederim zaten imdb puanı sağlam film tavsiye ediyorum hacı konularına bakarsın

Gizemli Nehir  Buda süper bir filmdir

Heat 1995  Soygun Filmi eski felan diyip yadırgama silah sesleri felan süper

Hachiko Dog Story  güzel bir film buda :D

Peroksit tarafından 09/Ağu/12 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hesher

Orjinal bir filmdir 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

In Bruges

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

aksiyon mecera varmı tavsiye ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Hocam süpersin Brake filmi 10 numara sahiden.Takdir ettim.

Toplam Hit: 5139 Toplam Mesaj: 46