Film Tavsiye Edelim
-
Daha dün izledim, WARRIOR hocam. izle de gel beğenmedim dersen amuda kalkıcam o kadar yani
-
CyberAngel bunu yazdı
Gereksiz konu olmaz inşAllah.. :) Son zamanlarda izlediğimiz ve beğendiğimiz yeni filmlerden bir tavsiye verelim.Fazla spoiler içermeden de anlatalım ki izleyecek olanlar için katletmiş olmayalım..
Brake filmini izlemenizi tavsiye ederim.Mükmemmel bir aksiyon filmi.Film son 5 dakikaya kadar sadece bir arabanın bağajınca geçiyor.Senaryo mükemmel..Son saniyeye kadar izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Sonunu gördükten sonra hadi be dedirten türden..
Brake tarzi, bahsettigin turden,
The Exam(sinav), oldukca guzel, bi is mulakatini anlatiyor ve bi sinav salonunda geciyor sadece. Cok surukleyici.
The Man From Earth(Dünyali Adam) izledigim dusuk butceli(tahminimce) en harika film, sadece bi evde geciyor, senaryosu mukemmel otesi, muhtesem bi yapit.. -
Noneyim bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Gereksiz konu olmaz inşAllah.. :) Son zamanlarda izlediğimiz ve beğendiğimiz yeni filmlerden bir tavsiye verelim.Fazla spoiler içermeden de anlatalım ki izleyecek olanlar için katletmiş olmayalım..
Brake filmini izlemenizi tavsiye ederim.Mükmemmel bir aksiyon filmi.Film son 5 dakikaya kadar sadece bir arabanın bağajınca geçiyor.Senaryo mükemmel..Son saniyeye kadar izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Sonunu gördükten sonra hadi be dedirten türden..
The Exam(sinav), oldukca guzel, bi is mulakatini anlatiyor ve bi sinav salonunda geciyor sadece. Cok surukleyici.
The Man From Earth(Dünyali Adam) izledigim dusuk butceli(tahminimce) en harika film, sadece bi evde geciyor, senaryosu mukemmel otesi, muhtesem bi yapit..dediğin filmleri bede izlemiştim hocam gerçekten ikiside güzel the man from earh izlediğimde yuh be dedim malit olarak : sadece kameraların yaktıgı elektiriği gördüm ama film güzeldi :D
-
Son izlediğim 2güzel film.
Hugo
3 Idiots
-
Noneyim bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
The Man From Earth(Dünyali Adam) izledigim dusuk butceli(tahminimce) en harika film, sadece bi evde geciyor, senaryosu mukemmel otesi, muhtesem bi yapit..Dünyalı adamı izlemiştim o mükemmel bir kurgu zaten tartışılmaz..Sınavıda tavsiyen üzerine dün izledim çok hoşuma gitti hocam eywallah.
-
DeadSoul bak bu müridin tavsiye ettiği zodiac filmini tavsiye ederim
Gerçek bir olaydan esinlenilmiştir zodiac killer :D tarihteki yakalanmayan serikatillerden biridir 10 numaradır
Jason bourne serisini izlemediysen izle aksiyon ajanlık felan süper film
Traning Day - İlk Gün danzel washingtonun filmi güzel gangsta bir polis:D
Yer altı peygamberi çok güzel bir film buda
American History X tavsiye ederim zaten imdb puanı sağlam film tavsiye ediyorum hacı konularına bakarsın
Gizemli Nehir Buda süper bir filmdir
Heat 1995 Soygun Filmi eski felan diyip yadırgama silah sesleri felan süper
Hachiko Dog Story güzel bir film buda :D
Peroksit tarafından 09/Ağu/12 15:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Hesher
Orjinal bir filmdir
-
In Bruges
-
aksiyon mecera varmı tavsiye ?
-
CyberAngel bunu yazdı
Hocam süpersin Brake filmi 10 numara sahiden.Takdir ettim.