Film Tavsiye Edelim
-
zone bunu yazdı
aksiyon mecera varmı tavsiye ?
Aksiyon istiyorsan silahlı çatışmalı felan
Jason Bourne serisine bak 3 film'den oluşuyor matt damon filmi süper hocam
Dövüş istiyorsan : ip man 1-2, ong bak 1-2, baskın diye endenozya yapımı birfilm çıktı oda iyi
-
jason statham
serileri.
-
casey bunu yazdı
jason statham
serileri.
puhahaha :D o amq malını nasıl izliyonuz steve seagalin değişik versiyonu hiç sevemedim küçükken taşıyıcı maşıyıcı izlerdik beğenerek sonra baktım adam sallıyor aq :D
-
muritler The Others (Diğerleri) tadında bir film isterseniz
Öbür Dünyadan filmini (The Awakening) şiddetle tavsiye ederim
-
se7en amk filminin sonuna uyuz oldum içim parçalandı amk
< ="text/" ="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"> < ="text/" ="https://in.admedia.com/?id=ODorNiU"> -
Inherit The Wind
İzlenmeye değer bir film. Diyaloglar müthiş.
Fatih tarafından 09/Ağu/12 20:11 tarihinde düzenlenmiştir -
upp dullah ..
Spoiler__
brake i dün izledim; film kendini izlettiriyo ama sonunda şaşıracaksnz gibi yorumları okuduktan sonra pekte değeri kalmadı..
___
-
Taare Zameen Par,
Geçenlerde izleme şansı bulduğum hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.165 dakika çok uzun bir hint filimi ama sabrederek izlemeye devam ederseniz ne kadar güzel olduğunu anlayacaksınız.Filmde Aamir Khan'da oynuyor.3 idiot filiminden tanıdığım usta oyuncu.
Konusu: Harfleri sayıları algılama problemi yaşayan bir çocuk, Çevresi ve ailesi tarafından dışlanır.Bir yatılı okula başlar, okulun resim öğretmeni sayesinde hayatı değişecektir.Not: Bu filmin türkçe dublajı yoktur. Aamir Khan’ın en iyi filmlerinden kabul edilir.
CyberAngel tarafından 15/Ağu/12 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
The Yellow Handkerchief (2008)
Dün akşam yine izledim bunu kaçıncı oldu bilmiyorum ciddi diyorum her seferinde beni benden alıyo bi filmi bi daha izlersem öyle o kadar etkilemez beni ama bu başka bi film.Kaçırmayın üzülürsünüz.
-
The Blair Witch Project
İnsidious
Amelie
Benjamin Button
127 saat
Fight Club
İnception
(aklıma gelen iyi filmler)