Filme Harici Ses Dosyası Eklemek
-
elimdeki filmin türkçe düblajı filmden ayrı bi şekilde .ac3 formatında bulunuyo bunu bi altyazı gibi nasıl ekleyebilirim filme.Gom player kullanıyorum...
-
Eğer eski sesi istemiyorsan Total video converter ile ekleyebilirsin.(Tools->Multiplex ...).Ama dual(çift dilli) olsun diyorsan VirtualDub la asagıdaki gibi yap:
Video'ya 2. Sesi VirtualDubMod ile Eklemek (yani Dual Yapmak)
VirtualDubMod açılır File -> menüsünden Open video file deyip açıyoruz.
Sonra Streams menüsünden Stream list seçiyoruz,
Gördüğünüz gibi 1.ses dosyası var şimdi 2. sesi buraya Ekleyelim Add tuşunu tıklayın.
Türkçe ses dosyasını gösterin ve AÇ deyin,
Gördüğünüz gibi ses dosyası buraya eklendi şimdi OK deyin.
Video -> menüsünden Direct steram copy seçiyoruz.
File -> menüsünden Save as AVI denir ve dosyanın adı ve yeri göstererek kaydedilir. -
üstad film 12 gb ses dosyasını üstüne bindirip onu tekrar kayıt etmesi ne kadar sürer sence :D o en son iş ben izlemek için soruyorum, yani playerların böyle bi desteği var mı?
-
Player a bağlı.
12 GB olduğuna göre blueraydir.mkv formatındadır muhtemelen.
virtualdubında mkv işleme gibi özelliği yok.
Bilgisayarda izleyeceksen zaten ses dosyasını eklemedende izleyebilirsin biliyorsundur.
mkv oynatan playerların olduğunu sanmıyorum.
klasik divxplayerlarda 2GB üstü avileri oynatmıyor.
Paran çoksa lcd televizyonun varsa blueray film merakın varsa popcorn denen playerları bi incele derim.
http://www.popcornhour.com.tr/
-
Hocam bs player'da hiç gömmeden direk seçebiliyorsun diye hatırlıyorum
-
bs playerda harici ses olarak seçebiliyorum oldu ama ses dosyasını yüklemedi iyimi hata verdi :D
-
Aynı sorunla ben de karşılaşmıştım hocam, çözümü Gom player için bulamamıştım. tafir edilen şekilde Bs player da denediğimde olmuştu.
Gom player için heveslenme derim, nedense herşeyi tamam bu özelliği koymamışlar galiba :)...
-

Filmden bi kare o kadar da iyi değil gibi görüntü sizce nasıl
real aga ordaki alet gerçekten çok güzel bişey tüm özelliklerine bakamadım ama hdmı girişli bi televizyonum olursa ve tabiki paramda edinilesi bişey....
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------Eğer eski sesi istemiyorsan Total video converter ile ekleyebilirsin.(Tools->Multiplex ...).Ama dual(çift dilli) olsun diyorsan VirtualDub la asagıdaki gibi yap:
Video'ya 2. Sesi VirtualDubMod ile Eklemek (yani Dual Yapmak)
VirtualDubMod açılır File -> menüsünden Open video file deyip açıyoruz.
Sonra Streams menüsünden Stream list seçiyoruz,
Gördüğünüz gibi 1.ses dosyası var şimdi 2. sesi buraya Ekleyelim Add tuşunu tıklayın.
Türkçe ses dosyasını gösterin ve AÇ deyin,
Gördüğünüz gibi ses dosyası buraya eklendi şimdi OK deyin.
Video -> menüsünden Direct steram copy seçiyoruz.
File -> menüsünden Save as AVI denir ve dosyanın adı ve yeri göstererek kaydedilir.
-----------------------------üstad film 12 gb ses dosyasını üstüne bindirip onu tekrar kayıt etmesi ne kadar sürer sence :D o en son iş ben izlemek için soruyorum, yani playerların böyle bi desteği var mı?
-----------------------------
hacı sen üstteki yöntemi uygula işlem süresi 10 dakka sürmez
-
media player klasikte oldu şu an türkçe dublaj
zaten o yöntemi de yapmam lazım umarım kaliteden pek bişey gitmez
edit:Sanrım virtualdub mkv yi kabul etmiyo
-
Hocam bende birşey soracağım Konuyla alakasız ama Yeni konu açmayayım dedim.
İngilizce bir video var adam Hızlı konuşuyor her dediğini seçemiyorum zaten ingilizcem İyi değil
bu videoyu yavaş oynatmak istiyorum BS player a baktım bulamadım.Yardımcı ola bilirseniz sevinirim.