Filme Harici Ses Dosyası Eklemek
-

Evet şimdi program açıklamasını ben yazam bari :)Program önceki sürümlerinden ek olarak HD desteği v Youtube tam uyumluluk vermektedir yeni eklenen efekt ve animasyonlar şuan piyasada başkalarına nazaran daha iyi bir konumda olduğunu göstermektedir. Youtube kullananların kolay youtube çıkışı vermekte videonuzu yükelediğinizde convert etmek için fazla beklememektesiniz. Aynı karade bir kaç pencere seçeneğini bu sürümde görebilirsiniz.Sistem minimum Gereksinimlerimiz:
- Intel Pentium 4, AMD Athlon XP (equivalent) or higher recommended
- Microsoft Windows XP SP2 Home Edition/Professional, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional x64 Edition, Windows Vista
- 512 MB of RAM (1 GB or higher recommended)
- 1 GB of available hard disk space for program installation
- Windows-compatible sound card (multi-channel sound card for surround sound support recommended)
- Windows-compatible DVD-ROM for installation
- Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, QuickTime®, Windows Media® Format, DVR-MS, MOD (JVC® MOD File Format), M2TS, TOD, BDMV
- Audio: Dolby Digital® Stereo, MP3, MPA, QuickTime, WAV, Windows Media Format
- Images: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF
- Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
Video çıkış formatlarımız:- Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, QuickTime, RealMedia™, Windows Media Format, FLV
- Audio: Dolby Digital Stereo, MPA, WAV, Windows Media Format
- Images: BMP, JPG
- Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)
- Media: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer
Download linkimizBoyutu: 170 MBrar şifresi: www.hepsibeles.net -
-
dj im indiriyorum
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
dj im indiriyorum
-----------------------------bak bunda her bi boku yaparsın ister başka ses at altına ister filmi izlerken al mikrafonu eline kendin seslendir o an kayıda geçer :D
sana veriyorum ama bende kurulu değil bilgisayarım ilkkez format yedi 70 e yakın programım uçtu :D
-
dj internet yokken hayatımda herboku yiyodum pc ile ilgili ama inanki bu int. tembelleştirdi beni hazır arıyom herşeyi ulan gidip uyuyim biraz..zzZzZZ
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
dj internet yokken hayatımda herboku yiyodum pc ile ilgili ama inanki bu int. tembelleştirdi beni hazır arıyom herşeyi ulan gidip uyuyim biraz..zzZzZZ
-----------------------------ya sorma ben internet yokken çöp şakir çiziyorum müridlerle eğleniyoduk gif olarak :) en son keraneye gitti sonra net geldi filmin devamını çekemedik :)
-
Saol teşekkür ederim Ama ses iyice gitti gene bir Bok anlamadım :D
-
önceki konudada dediğim gibi mkvtoolnix adlı programı indirip halledeceksin
Toplam Hit: 8995 Toplam Mesaj: 19