Filmin Adı Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    mkyb bunu yazdı

İzlenir mi hocalar yoksa vakit kaybı mı ?

abartıldığı kadar güzel değil bence,  ben sevmemiştim.

seyretmediysen  avukatılıkla ilgili birşey istiyorsan:

şirket

ilk korku

çifte tehlike

filmleri daha güzeldi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İzlenir mi hocalar yoksa vakit kaybı mı ?

guzeldir.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    end bunu yazdı
    end bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

bende sorayim bari hazır konusu facebook yok bende  yazardım ama. yıllardır aklımda bulamadım. hatırlayan var mi

1990larin filmi. bir adam var 30 lu yaşlarında . sarisin.çok zengin.

güzel bir kadınla karşılaşıyor. ve aşık olup hemen evleniyor. 2 çocukları oluyor çocuklar 4-5 yas gibiyken kadının kredi kartı harcaması adama gidiyor. bakıyor ki kadın bunun çalıştığı saatte her çarşamba otele gidiyor. araştırıyor ki bunu aldatiyor

eve gidip tartışıyor çocuklar senden değil diyor.  bağırıp bosanicam deyip efendice çıkıp gidiyor.

aksama eve geldiğinde polisler , sağlık ekipleri var. bu adami apar topar tutukluyorlar.  

kadın megersem ilk tanıştığı andan itibaren bunun planını yapıyormuş. anneme tatile gidiyorum dediğinde kadın sığınmaya gidiyormuş dayak yemiş gibi. 

adam evde yokken polisi arayıp neyse gelmeyin diyormuş..

çocuk düştüğünde kocam vurdu diyormuş herkese. 

adamın hic görmediği bir dadı çıkıyor mahkemeye..

adamdan bosanmayip hapise postalayip parasını yemek icin.

adam deliriyor sonra...

sonu çok süperdir. söylemeyin bulursanız seyredersiniz :)

Dream Lover?

*SPOİLER*

Adam zaten deliyim diyerek boğazlıyor kadını.

*SPOİLER*

her tuttuğun altın olsun :) 

evet 

spoiler'ı okuduktan sonra içimin yağları eridi amk

keşke okumasaydın :(

hiç okumamış say ve bence izle. kadının oyunculuğu ,  adamın saflığı temizliği çok güzeldi. 

https://www.youtube.com/watch?v=AcEwG_nbwmk

insanın güven anlayışını değiştiren bir film. vay anasını dediğim  insanların göründüğü gibi olmadığı başka bir film daha önereyim bak bunun sonunu söylemeyim :)

söylesemde zaten titanik gibi sonunu bilip ama gelişme kısmının aslında önemli olduğu filmlerden

https://www.youtube.com/watch?v=a5c05msxjE4

tamamdır teşekkür ederim. Bugün iş çıkışı gidem de izleyem lö

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viperstrike
    viperstrike's avatar
    Erkek

Tekrar konuyu hortlamak gibi olacak ama aklıma bir film takıldı ve bulamıyorum. Konusu yanlış hatırlamıyor isem şöyle idi. Bir adam zamanın akışın için de rast geldiği olaylar üzerine devlet ajanı gibi bir ülkeye bir bu ülkeye ajanlık yapıyordu. Komedi bir filmdi. Adam ilk nükleer patlamayı falan görüyordu. İnşallah anlatabilmişimdir. Sanki tom hanks filan vardı baş rolde ama emin değilim. 

Tango 1 Never Die
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IskeletDalagi
    IskeletDalagi's avatar
    Erkek
    viperstrike bunu yazdı

Tekrar konuyu hortlamak gibi olacak ama aklıma bir film takıldı ve bulamıyorum. Konusu yanlış hatırlamıyor isem şöyle idi. Bir adam zamanın akışın için de rast geldiği olaylar üzerine devlet ajanı gibi bir ülkeye bir bu ülkeye ajanlık yapıyordu. Komedi bir filmdi. Adam ilk nükleer patlamayı falan görüyordu. İnşallah anlatabilmişimdir. Sanki tom hanks filan vardı baş rolde ama emin değilim. 

Hocam hem "Next" filmini anlatıyorsun gibi geliyor. Hem de hiç alakası yok gibi geliyor. Umarım yanlış tahmin ediyorumdur ve Tom Hanks ile Nicolas Cage'i karıştırmamışsındır :Dd

https://www.youtube.com/watch?v=_oD8zej7fU8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    viperstrike bunu yazdı

Austin Powers

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Böyle bir konu lazımmış demek :) 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viperstrike
    viperstrike's avatar
    Erkek
    IskeletDalagi bunu yazdı
    viperstrike bunu yazdı

Hocam hem "Next" filmini anlatıyorsun gibi geliyor. Hem de hiç alakası yok gibi geliyor. Umarım yanlış tahmin ediyorumdur ve Tom Hanks ile Nicolas Cage'i karıştırmamışsındır :Dd

Yok hocam karıştırmadım ama maalesef bu da değil. 

Tango 1 Never Die
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viperstrike
    viperstrike's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    viperstrike bunu yazdı

Austin Powers

Maalesef hocam bu film de değil. Filmin içinde adam nagasaki de işçi olarak çalışıyor. Sonra ne bileyim stalinle görüşüyordu. Oradan Doğu almanyanın yıkılmasına falan sebep oluyordu. 

Tango 1 Never Die
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viperstrike
    viperstrike's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Böyle bir konu lazımmış demek :) 

Gerçekten çok faydalı

Tango 1 Never Die