Filmin Adı Ne?
-
mkyb bunu yazdı
İzlenir mi hocalar yoksa vakit kaybı mı ?
abartıldığı kadar güzel değil bence, ben sevmemiştim.
seyretmediysen avukatılıkla ilgili birşey istiyorsan:
şirket
ilk korku
çifte tehlike
filmleri daha güzeldi
-
mkyb bunu yazdı
İzlenir mi hocalar yoksa vakit kaybı mı ?
guzeldir.
-
futurist bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıfuturist bunu yazdıend bunu yazdıend bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bende sorayim bari hazır konusu facebook yok bende yazardım ama. yıllardır aklımda bulamadım. hatırlayan var mi
1990larin filmi. bir adam var 30 lu yaşlarında . sarisin.çok zengin.
güzel bir kadınla karşılaşıyor. ve aşık olup hemen evleniyor. 2 çocukları oluyor çocuklar 4-5 yas gibiyken kadının kredi kartı harcaması adama gidiyor. bakıyor ki kadın bunun çalıştığı saatte her çarşamba otele gidiyor. araştırıyor ki bunu aldatiyor
eve gidip tartışıyor çocuklar senden değil diyor. bağırıp bosanicam deyip efendice çıkıp gidiyor.
aksama eve geldiğinde polisler , sağlık ekipleri var. bu adami apar topar tutukluyorlar.
kadın megersem ilk tanıştığı andan itibaren bunun planını yapıyormuş. anneme tatile gidiyorum dediğinde kadın sığınmaya gidiyormuş dayak yemiş gibi.
adam evde yokken polisi arayıp neyse gelmeyin diyormuş..
çocuk düştüğünde kocam vurdu diyormuş herkese.
adamın hic görmediği bir dadı çıkıyor mahkemeye..
adamdan bosanmayip hapise postalayip parasını yemek icin.
adam deliriyor sonra...
sonu çok süperdir. söylemeyin bulursanız seyredersiniz :)
Dream Lover?
*SPOİLER*
Adam zaten deliyim diyerek boğazlıyor kadını.
*SPOİLER*
her tuttuğun altın olsun :)
evet
spoiler'ı okuduktan sonra içimin yağları eridi amk
keşke okumasaydın :(
hiç okumamış say ve bence izle. kadının oyunculuğu , adamın saflığı temizliği çok güzeldi.
https://www.youtube.com/watch?v=AcEwG_nbwmk
insanın güven anlayışını değiştiren bir film. vay anasını dediğim insanların göründüğü gibi olmadığı başka bir film daha önereyim bak bunun sonunu söylemeyim :)
söylesemde zaten titanik gibi sonunu bilip ama gelişme kısmının aslında önemli olduğu filmlerden
https://www.youtube.com/watch?v=a5c05msxjE4
tamamdır teşekkür ederim. Bugün iş çıkışı gidem de izleyem lö
-
Tekrar konuyu hortlamak gibi olacak ama aklıma bir film takıldı ve bulamıyorum. Konusu yanlış hatırlamıyor isem şöyle idi. Bir adam zamanın akışın için de rast geldiği olaylar üzerine devlet ajanı gibi bir ülkeye bir bu ülkeye ajanlık yapıyordu. Komedi bir filmdi. Adam ilk nükleer patlamayı falan görüyordu. İnşallah anlatabilmişimdir. Sanki tom hanks filan vardı baş rolde ama emin değilim.
-
viperstrike bunu yazdı
Tekrar konuyu hortlamak gibi olacak ama aklıma bir film takıldı ve bulamıyorum. Konusu yanlış hatırlamıyor isem şöyle idi. Bir adam zamanın akışın için de rast geldiği olaylar üzerine devlet ajanı gibi bir ülkeye bir bu ülkeye ajanlık yapıyordu. Komedi bir filmdi. Adam ilk nükleer patlamayı falan görüyordu. İnşallah anlatabilmişimdir. Sanki tom hanks filan vardı baş rolde ama emin değilim.
Hocam hem "Next" filmini anlatıyorsun gibi geliyor. Hem de hiç alakası yok gibi geliyor. Umarım yanlış tahmin ediyorumdur ve Tom Hanks ile Nicolas Cage'i karıştırmamışsındır :Dd
-
viperstrike bunu yazdı
Austin Powers
-
Böyle bir konu lazımmış demek :)
-
IskeletDalagi bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Hocam hem "Next" filmini anlatıyorsun gibi geliyor. Hem de hiç alakası yok gibi geliyor. Umarım yanlış tahmin ediyorumdur ve Tom Hanks ile Nicolas Cage'i karıştırmamışsındır :Dd
Yok hocam karıştırmadım ama maalesef bu da değil.
-
LaNCeLoT bunu yazdıviperstrike bunu yazdı
Austin Powers
Maalesef hocam bu film de değil. Filmin içinde adam nagasaki de işçi olarak çalışıyor. Sonra ne bileyim stalinle görüşüyordu. Oradan Doğu almanyanın yıkılmasına falan sebep oluyordu.
-
hypnot1c bunu yazdı
Böyle bir konu lazımmış demek :)
Gerçekten çok faydalı
güzel bir kadın restoran gibi bir yerde çalısıyor buna devamlı mobing ve hakaret eden bir sorumlu ka film arıyorum