folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Filmlerde Oyuncunun Vurulduğunda Patlayıp Kan Akmasını Sağlayan Düzenek Nedir ? Nasıl Bulunur ?

Filmlerde Oyuncunun Vurulduğunda Patlayıp Kan Akmasını Sağlayan Düzenek Nedir ? Nasıl Bulunur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

evet beyler bi proje üzerinde çalışıyorum çatışma sahnesi olacak. efekt yardımıyla ateş etme ve vurulma olayını yapabilirim gerceğede oldukca yakın olur ama daha gercekci olması için bu filmlerde kullanılan düzeneği kullanmak istiyorum. 

çok maaliyetli ve zor bişey oldugunu zannetmiyorum ama pekte bir bilgim yok. 

bu düzenek nedir nasıl çalışır ve nerden buluruz bilgisi olan varmı?

bu arada Kayseride ikamet ediyorum burda sinema sektörü gelişmemiş bi bilgi edinemedim.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

youtubede bu konuda kendinin yapabileceği düzenekler var onlara bakmışsındır sanırım.

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

youtubede bu konuda kendinin yapabileceği düzenekler var onlara bakmışsındır sanırım.

link verebilirmisin hocam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bir ara görmüştüm ama şimdi link veremeyeceğim bu nasıl yapılırcıların videoları tarzındaydı gel gelelim 
    http://birbak.mynet.com/galeri/bihter-olum-yolculuguna-boyle-cikti/2579/158385 
    adresinde görüldüğü üzere Bihter ablamızda senin istediğin mekanizmayla öldü görüldüğü üzere esnek bir hazne ve buna bağlı bir kablo var duruma göre bir şeyler ayarlayabilirsin mesela bir kaç renkte gıda boyasıyla kanı hazırlar bir balon yahut prezervatifin içine koyarsın (gergin olarak) sonrasında  silah patladığında kabloları ısıtarak gergin olan hazneyi patlatırsın hatta mekanizmanın kontolünü tabancanın tetiğine bile bağlarsın rc kontrol devresi ile

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bana da sesi komple değiştiren modül lazım, morphvox la bir yerden sonra sıçıyor :)

edit: senin sorduğun şeyi aylar önce ebayde130 usd ye gördüm. çok ince bir hazne ve uzaktan kumandası vardı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Hayatımda Gördüğüm En Uzun Başlık

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

bana da sesi komple değiştiren modül lazım, morphvox la bir yerden sonra sıçıyor :)

edit: senin sorduğun şeyi aylar önce ebayde130 usd ye gördüm. çok ince bir hazne ve uzaktan kumandası vardı.

mekanızmayı sürekli kullanabiliyoruz yani kanı tazeleyip 130 dolarsa süper ekip olarak alabiliriz çünkü bastan kendimiz yapamayız zaman yok o kadar 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaldımı piyasada öyle şeyler efectle yapabilirsin kanlarıki gerçekcide olur . inception olaydı yapabilirdi

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

bir ara görmüştüm ama şimdi link veremeyeceğim bu nasıl yapılırcıların videoları tarzındaydı gel gelelim 
    adresinde görüldüğü üzere Bihter ablamızda senin istediğin mekanizmayla öldü görüldüğü üzere esnek bir hazne ve buna bağlı bir kablo var duruma göre bir şeyler ayarlayabilirsin mesela bir kaç renkte gıda boyasıyla kanı hazırlar bir balon yahut prezervatifin içine koyarsın (gergin olarak) sonrasında  silah patladığında kabloları ısıtarak gergin olan hazneyi patlatırsın hatta mekanizmanın kontolünü tabancanın tetiğine bile bağlarsın rc kontrol devresi ile

verdiğin linke koyim yarım saattir frikiklere bakıyom :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

verdiğin linke koyim yarım saattir frikiklere bakıyom :D

Senin bakasın varmış hocam :D kolay gele :D

Düzenleme: E-bay dan gelesiye kadar sen kararlı model üretip seri imalatını yaparsın. Naçizane tavsiyem madem film işine meraklısın ekipmanlarını kendin tasarla.

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

kafamdaki şu soruyada cevap bulabilirsem maliyeti bana 15tl'yi geçmeyecektir..

o poşet gibi şeyden veya ince zardan condomdan vs. zımbırtıdan 

lan dur amk şu küçük çiğ köfte kapları şey için verdikleri nar eşkisi için..

onu koyucaksın.. bide uzaktan kumanda eyi kapagı açıcaksın boşaltıcaksın.. doldur kullan.

vay amk bunu yazarken aklıma geldi

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 2687 Toplam Mesaj: 17