folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Filmlerde Oyuncunun Vurulduğunda Patlayıp Kan Akmasını Sağlayan Düzenek Nedir ? Nasıl Bulunur ?

Filmlerde Oyuncunun Vurulduğunda Patlayıp Kan Akmasını Sağlayan Düzenek Nedir ? Nasıl Bulunur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------

kaldımı piyasada öyle şeyler efectle yapabilirsin kanlarıki gerçekcide olur . inception olaydı yapabilirdi

After effects biliyorum bende yapabilirim hocam ama kan sıçraması fışkırması olurda sonrası olmuyo. adamda gömlek olucak kanı efektle yaptığın zaman kayboluyor kaybolmasa bile sabit tutmak imkansıza yakın gömleğin kırışık yeri felan cok ayrıntı gercekci durmaz milimlik oynama bile efekt oldugunu belli eder.

o yuzden gömleğin içinde patlatayım aksın gömleğe istiyorum :)

uzaktan kumando kablo vb. hiç alakam yok nası yapılır bilmiyorum :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

İhtiyacın olanlar

Dandik uzaktan kumandalı araba (Bim de v.s 15 20 liraya bulabilirsin)
    1 Adet Tungsten bildiğimiz tasarrufsuz ev ampulü
    1 Adet patlayan torpil
    1 adet sağlam aliminyum levha
    1 Adet balon
    Kırmızı ve yeşil gıda boyası
    Önemli : Bir şeyleri insan üzerinde patlatıyorsan o insan naylon mamülü bir şey giymeli kot pantolon, pamuk don pamuk atlet pamuk gömlek.

Kan rengini elde etmek için iki rengi belli oranlarda karıştırıyoruz balonun içerisine yeteri miktarda doldurduktan sonra sıkıştırarak patlamada yırtılacak şekilde balonu ayarlıyoruz.
    Levhanın üzerine balonu balonun üzerine patlayıcıyı yerleştiriyoruz
    Uzaktan kumandalı arabanın alıcı devresinin motor bölümüne giden kabloları ampülün içerisinden çıkardığımız filamana bağlıyoruz. Filaman patlayıcının fitiline bağlıyoruz. 

Çalışması: Arabaya gaz verdiğinizde devreden geçen akım teli ısıtacak telde fitili yakacak torpil patlayacak ve aksiyon devam edecek.

Önemli: Öncelikle bu sistemi hariçten deneyip sonrasında insana monta etmek gerek vatandaşın üzerinde yazlık pamuk bir elbise olması önemli. Torpilin etkisini azaltmak için barutu çıkartmak tavsiye edilir.

Alıcı ve verici olmadan oyuncunun süreci başlatacak iki kabloyu ayağını vurarak iki parmağını birleştirerek yahut üzerinde bulunduğu bir zamanlayıcıylada oluşturması olası fikirlerdir. Arabada 4 kalem pil kullanılıyorsa ek olarak bir iki tane daha eklenirse filaman daha hızlı ısınabilir.

Bildiğin yapılabiliritesi yüksek bir şey gidipte 130 dolar vereceğine yerlisini imal et. Diğer arkadaşlarda fikirde bulunsunlar çalışır mı çalışmaz mı diye.

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Peroksit bunu yazdı:

Hayatımda Gördüğüm En Uzun Başlık

Hahaha +1 :)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Başlığın yüzünden hayattan soğudum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

benim gördüğümde patlama yoktu sadece sıvıyı dışarıya bırakıyordu

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rulman
    rulman's avatar
    Erkek

Aradığın film efektleri ise ;

https://www.videocopilot.net/

yazılımını kullan derim. Tüm efektler içerisinde mevcut.

Rulman
Toplam Hit: 2688 Toplam Mesaj: 17