folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Final Sınavında Mazeret Geçerli Mi ? Acil!

Final Sınavında Mazeret Geçerli Mi ? Acil!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

büte girersin ama maksimum performans göstersen cc ile geçersin falan diye biliyorum.

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

dayasınlar morfini öyle gir. 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

hocam bizde finalin mazereti yok (gazi uni.) ama vizeye giripte finale girmemissen eger butunlemeye  girebiliyosun  ama finaller icin rapor falan kabul etmiyolar.Yinede sen ogrenci islerine falan sor okuldan okula degisir. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Sakarya üniversitesi.

Mazerete yok. Büt için şart yok kafana göre giriyosun.

aynen ama finale giremessen büte giremiyosun. sadece raporlu mazeretin varsa ve bölüm başkanlığı buna onay verirse girebiliyosun. bunun dışında tüm FF notların için büte girersin. arkadaşım 4 tane FF notu bütle kurtardı :) 

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

Mazeret nasıl olmaz ki rapor aldıysan eğer hastasındır zaten giremicek durumdadırsın ama büt olduğu için direk büte girsin diye kabul etmiyor olabilirler.yoksa raporun varken mazeret yok diye bişey olmaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Rapor alırsan yasal olarak mazeret sınavı hakkın olmalı, büt var diye kabul etmiyor da olabilirler, mazeret veriyorlarsa bile burda önemli olan resmi hakkın değil hocan. Hassas dengeler. Canı isterse mazeret sınavını malesef öyle bir yapar ki 5 puan alırsın, keşke finale girip 45 alsaydım diye ağlarsın. Tamamen hocanın insanlığına ve sana güvenmesine bağlı bir durum, hele ki 300-400 kişinin değil de 30-40 kişinin aldığı bir dersse mazereti alan bir iki kişi çıkacağından daha da karışık olabilir durum. Büt olayını tam bilmiyorum bizim okula yeni geldi daha girmedim hiçbir büte, final yerine sayılıyor ama çanı kendi içinde mi oluyor yoksa doğrudan katalog mu yapıyorlar bilemiyorum.

edit: Bence en mantıklısı sağlamından ağrı kesici.

izzmarit tarafından 02/Oca/13 12:20 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 3318 Toplam Mesaj: 17