folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Finansbank Beni Hiç Yalnız Bırakmıyor Saolsun :)

Finansbank Beni Hiç Yalnız Bırakmıyor Saolsun :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya bıktım artık 2 senedir arıyorlar kredi kartı vermek için en son geçen yaz aramışlardı 4 gün üst üste 4. küfür etmiştim uzun süre aramadılar :) ama son 2 haftadır hafta içi hergün arıyorlar istemiyorum diyorum ertesi gün birdaha arıyorlar aramayın istemiyorum  diyorum yarın arayalım diyorlar :) ne yüzsüz banka ya Hayır üstüme bir motorsikletim var işsizim bu kadar çok neden üstüme düşüyorlar anlamadım :)) en son biraz daha zorlarlarza tazminat davası açacam rahatsız ettikleri için

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

hesabina duzenli para mi yatiyor bir yerlerden? neden sana zoraki kredi karti vermek isteyebilirlerki ?

maas bodrosu, zimmetli gayrimenkul belgesi olmayan musteriye niye kredi karti verecekler.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dayı benim bir işbankası hesabım vardır başka birşey yok nerden buluyorlar adımı adresimi telefonumu anlamadım gitti ya sadece evet deyin hemen gönderelim diyorlar kimlik bilgilerim hepsi onlarda

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

valla hic bir anlam veremedim, olasi musteri isim soyisim benzerligi ile uzerine dusseler dahi ikamet/tel/kisisel detaylar farkli,

sahsen ben kredi karti kullanmam , isimi nakit ile hallederim, lakin boyle sorgusuz sualsiz yapisip kart vermek isteyenide geri cevirmem.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bak babmıda böle arıyorlardı babam telsim hat adlı onlar aradıkça kontör kazanıyor ve hiç para vermiyoruz kontöre zuahahah

muhbir-tbt@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Dead_Bodies'le konuş onun babası finansbank merkezde müdür poaahgahaha :D :D:

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    baktılar alperin hepsibeles.net  ortalıgın a.koydu :D dediler bunda gelecek war bi kredi kartı sokalım :D:D:D dikkat et alper sitene el koymasınlar sonra hacizle:DD:D:

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    önleme davası açabilirsin.dilekçeyi versen yeter.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya Olaya bak cebi arıyorlar açmıyorum büroyu arıyorlar. Ya ben şeyden şüpheleniyorum şimdi hepsiburada dan çok alış veriş yapıyorum ama başkaların kredi kartlarıyla yada başkası birşey alacak oluyo benim üyeliğimden giriyo acaba bu salaklar tutup ordan alıyor olabilirlermi bilgileri hepsiburada verirmi bilgiyi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim taktiği yap hoja hemde beleş kontör kazanıyorsun ;)

muhbir-tbt@hotmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    muhbir bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim taktiği yap hoja hemde beleş kontör kazanıyorsun ;)
    -----------------------------
    yaa şimdiye kadar 150 kontör kazandım da kontürünü edeyim onların bir süre sonra sinir bozuyo ya zamansız arıyorlar aha şimdi yine arıyorlar :))) Allahım ya sabır

Toplam Hit: 2905 Toplam Mesaj: 24