Finansbank Beni Hiç Yalnız Bırakmıyor Saolsun :)
-
ya bıktım artık 2 senedir arıyorlar kredi kartı vermek için en son geçen yaz aramışlardı 4 gün üst üste 4. küfür etmiştim uzun süre aramadılar :) ama son 2 haftadır hafta içi hergün arıyorlar istemiyorum diyorum ertesi gün birdaha arıyorlar aramayın istemiyorum diyorum yarın arayalım diyorlar :) ne yüzsüz banka ya Hayır üstüme bir motorsikletim var işsizim bu kadar çok neden üstüme düşüyorlar anlamadım :)) en son biraz daha zorlarlarza tazminat davası açacam rahatsız ettikleri için
-
hesabina duzenli para mi yatiyor bir yerlerden? neden sana zoraki kredi karti vermek isteyebilirlerki ?
maas bodrosu, zimmetli gayrimenkul belgesi olmayan musteriye niye kredi karti verecekler.
-
dayı benim bir işbankası hesabım vardır başka birşey yok nerden buluyorlar adımı adresimi telefonumu anlamadım gitti ya sadece evet deyin hemen gönderelim diyorlar kimlik bilgilerim hepsi onlarda
-
valla hic bir anlam veremedim, olasi musteri isim soyisim benzerligi ile uzerine dusseler dahi ikamet/tel/kisisel detaylar farkli,
sahsen ben kredi karti kullanmam , isimi nakit ile hallederim, lakin boyle sorgusuz sualsiz yapisip kart vermek isteyenide geri cevirmem.
-
bak babmıda böle arıyorlardı babam telsim hat adlı onlar aradıkça kontör kazanıyor ve hiç para vermiyoruz kontöre zuahahah
-
Dead_Bodies'le konuş onun babası finansbank merkezde müdür poaahgahaha :D :D:
-
baktılar alperin hepsibeles.net ortalıgın a.koydu :D dediler bunda gelecek war bi kredi kartı sokalım :D:D:D dikkat et alper sitene el koymasınlar sonra hacizle:DD:D:
-
önleme davası açabilirsin.dilekçeyi versen yeter.
-
ya Olaya bak cebi arıyorlar açmıyorum büroyu arıyorlar. Ya ben şeyden şüpheleniyorum şimdi hepsiburada dan çok alış veriş yapıyorum ama başkaların kredi kartlarıyla yada başkası birşey alacak oluyo benim üyeliğimden giriyo acaba bu salaklar tutup ordan alıyor olabilirlermi bilgileri hepsiburada verirmi bilgiyi?
-
benim taktiği yap hoja hemde beleş kontör kazanıyorsun ;)
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------
benim taktiği yap hoja hemde beleş kontör kazanıyorsun ;)
-----------------------------
yaa şimdiye kadar 150 kontör kazandım da kontürünü edeyim onların bir süre sonra sinir bozuyo ya zamansız arıyorlar aha şimdi yine arıyorlar :))) Allahım ya sabır
Toplam Hit: 2905 Toplam Mesaj: 24