Finansbank Beni Hiç Yalnız Bırakmıyor Saolsun :)
-
kolpadır. finansbank tan aramıolardır.
birileri senden bi kaç bilgi almaya çalışıodur ana kızlık soy adı gibi falan..
-
i$in ilginç yanı böle kartı veriolar sorgusuz sualsiz sonra bi de kart ücreti istiolar kart aidatı 30 ytl itiraz etmezsen hop cebe indiriolar itiraz edenlerinkini ise s*ke s*ke geri iade ediolar çünki kart sözle$mesini imzalatmadan snden böle bi talepleri olamaz.! Bnmde bildiğim düzenli para girişi olan v belgeli geliri olan kişilere kart gönderiolar ama seninki ilginçmi$ :) Acaba diorum bilgilerini i$bankasından mı aldılar :S ? belki bankalar arasında bilgileri payla$ıolardır :P
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------kolpadır. finansbank tan aramıolardır.
-----------------------------
oladabilir :D nasıl ben Turkcell den arıomu$ gibi telefon ahizesine 3 kere üflettiriosam :D buda böle bişiy olabilir xD -
DJ_Alper bunu yazdı:
yaa şimdiye kadar 150 kontör kazandım da kontürünü edeyim onların bir süre sonra sinir bozuyo ya zamansız arıyorlar aha şimdi yine arıyorlar :))) Allahım ya sabır
Numaramı verim sana birazda beni arasınlar bende kntr kazanim :)
Çok yüzsüz adamlarmış hacı peki eminmisin bankanın seni aradıgını birileri seni işletmesin. -
Excalibur001 bunu yazdı:
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------kolpadır. finansbank tan aramıolardır.
oladabilir :D nasıl ben Turkcell den arıomu$ gibi telefon ahizesine 3 kere üflettiriosam :D buda böle bişiy olabilir xD
-----------------------------hatunla yataktan yeni kalkmışıs oturuos sigaramı yakmaya çalışıo salak karı:D aha bu lavuk aradı türkcell den arıom dio telsim nodan arıo yermi yurdum nicksizi:D yemes:P ama içine ettin aq güzelim ortamın o gün
-
belki bankalar arasında bilgileri payla$ıolardır :P
-------------------------------------------------------------------------
belki değil kesin kesin :D:D:D:D
-
nicksiz hatirliyorumda senin bahsettigin tipte dolandiricik ust safhadaydi bir aralar, Dj Alper oyle yani kolpa olabilir olay.
-
yok len karı arıyo otomatik sistemle arıyorlar olum bankaların içini dışını bilirim ben de arasınlar arasınlar sorun değilde babam kıllanmaya başladı kredi kartı için arıyorlar diyorum yalan söylüyorum sanıyo :) borcum var sanıyo bankaya :)
-
Finansbank a laf yok.!! =)
-
geçen beni de aradılar.arayan kadındı.ben hasan beyin adına arıyorum size kart verecez falan...sonra özgeçmişimi sorgulamaya başladı.bende bastım küfürü kapattım.ben evde yokken bida aramışlar ama sonra arayan olmadı.